.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 75

Hybrid View

Мега фен Аватара на ByK
    Град
    Княжество Кофата.
    an7raks, зависи за какъв изпит говорим. Пробвай да се явиш в СУ на БЕЛ и История на България и може пак да си говорим с едно отваряне на учебник..
    И без да ми се сърдиш, нищо лично - точно ти си "идиота" в случая, да се подиграваш с труда на хората. И аз да речем матурите ги взех почти без да съм пипнала, но за другите изпити, въпреки положените усилия не успях. Но всяко зло, за добро..

Papugai, не мога да се съглася с теб, просто всеки има различна представа за тоя сорт мечти..

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от ByK Виж мнението
    an7raks, зависи за какъв изпит говорим. Пробвай да се явиш в СУ на БЕЛ и История на България и може пак да си говорим с едно отваряне на учебник..
    И без да ми се сърдиш, нищо лично - точно ти си "идиота" в случая, да се подиграваш с труда на хората. И аз да речем матурите ги взех почти без да съм пипнала, но за другите изпити, въпреки положените усилия не успях. Но всяко зло, за добро..

Papugai, не мога да се съглася с теб, просто всеки има различна представа за тоя сорт мечти..
    Ако ме интересуваше специалност, за която се искат БЕЛ и История, щях...
    Подигравам се, да, защото вместо целия тоя труд, е можело просто да внимават в часовете и после само да си припомнят и да се упражнят преди изпита... А и не бих нарекъл труд да четеш за нещо, което ти е интересно...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си