- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Internet Explorer 11
Много скучни сайтове, няма и една картинка, как очакваш да разбера нещо ?
Има причина даден браузър да прави проблем, случва се, когато някой некадърен писач е решил да си направи сам сайт.
самия браузър не поддържа някои неща, а точно писача гледа да направи така, че да избягва да ползва такива, за да може да се зареди на всичките
n00bs
Май не схващаш, какво ти се казва. Сигурно има причина IE да е основен(доскоро беше единствен) браузър за работа с банкови сметки, как пък никой не се сети да направи Хром такъв
в банката имат ограничения на сайтове и програми, ползват си лицензиран виндовс и не свалят никакви програми (които не са свързани в работата на банката), могат да си влизат в 10тина сайта и това е
n00bs
Нямам предвид, какво се ползва в банките, а какво трябва да ползваш, за да можеш да работиш с тях.
че аз си оправям сметката през мозила без проблем (от години), май само в твоето съзнание е било това
n00bs
От 1-2 години, тогава добавиха сертификат и за нея, но пак има банки, в които не ти позволяват да влизаш в сметките си.
да, мечтай си да е 1-2 години
аз от 6 години си ползвам управлявам картата през нета, а ползвам само мозила
изискването е browser-a да има 128 битово криптиране
n00bs
интересна дискусийка и се зачудих дали да мина на ИЕиначе ще можете ли да помогнете за това, че на баща ми му трябва да го оправя :/
>>> Lineage II - Asterios - Hunter <<<
>>> Minecraft <<<
През 2012 се очаква да свърши света.. Ако искаш да оцелееш - ела в България, тук сме с 30 год. назад...!!!