.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 4861

Hybrid View

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Някой с татус, МОЛЯ ЗА ПОМОЩ

днес на обяд е направен, мокрих го веднъж с мокра кърпичка, после се къпах и го мих с антибактериален сапун, мазах веднъж с бепантен (татуиста ми го каза)
    обаче сега се е отбелязал върху тениската ми и има малки черни точки изсъхнало мастило, какво да го правя
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от bloodyF Виж мнението

днес на обяд е направен, мокрих го веднъж с мокра кърпичка, после се къпах и го мих с антибактериален сапун
    Ох, откъде ти дойде тая идея, това е голяма идиотщина.
    Нищо не го прави, мажи го само с бепантен или другото лекарство, дето му забравих името, ама е най-известното за татуировки. А преди къпане - с вазелин, за да се създаде мазен слой и да не може да се намокри.

Мега фен Аватара на Lilanda
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    или другото лекарство, дето му забравих името, ама е най-известното за татуировки.
    Гентамицин?

Душа, как реши точно през лятото да си правиш татус?

Мократа кърпичка определено е била грешка. Нормално е да се отделя малко мастило и да цапа дрехите, особено ако е било намазано. Не се притеснявай. ;д

Какъв е татуса иначе? ;3

ПТ: Сигурна съм, че мога да му се разсърдя!

Искам само 1 ден да поспя повече от 8-9 часа, само един!

Мега фен Аватара на xoxi
    Цитирай Първоначално написано от bloodyF Виж мнението

днес на обяд е направен, мокрих го веднъж с мокра кърпичка, после се къпах и го мих с антибактериален сапун, мазах веднъж с бепантен (татуиста ми го каза)
    обаче сега се е отбелязал върху тениската ми и има малки черни точки изсъхнало мастило, какво да го правя
    Като за начало - не го мокри толкова често.
    Недей използва мокри кърпички, та дори и антибактериални да са.
    Антибактериалният сапун е добро решение, мий си татуса поне по веднъж на ден с хладка вода. Нищо няма да му стане от водата, но използвай само антибактериални продукти!
    Мажи се често и с предписаната ти от татуиста паста или кремче. През първите дни се маже на всеки 2-3 часа. Много е важно кожата да не остава суха, поне докато не се обели татуировката. Не е хубаво и да се прекалява с мазането, де. Особено ако мажеш с някакви по-силни лекарсва и антибиотици, защото кожата се зачервява. Нормално е да излиза малко мастило от "прясна" татуировка, няма за какво да се шашкаш. Татуираното място е много уязвимо сега, просто трябва да се отнасяш с него малко по-внимателно. И да не го излагаш на слънце!
    Преди баня го мажи обилно с вазелин, за да не достигат до него шампоаните, сапуните, балсамите и там каквото още ползваш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си