.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    vanqkirilova
    Guest

Smile Има ли смисъл да се притеснявам?

С приятеля ми правихме секс с презарватив, той не се скъса или нещо подобно. Приятелят ми свърши, след което си сложи нов презарватив и започнахме пак (втори път). По едно време аз забелязах, че новия презарватив се е напълнил с остатък от спермата. Аз помолих приятеля ми да прекратим акта, защото ме беше страх да не изтече течността от презарватива, но той настоя да продължим и ми каза, че е невъзможно да изтече, защото ластика на презарватива е стегнат. Аз се съгласих и продължихме. След това видях, че течността се е разтекла надолу по презарватива и от там ми започнаха притесненията, че може да е изтекла от презарватива и да е влезнала във вагината ми. На другия ден (23-24 часа след акта) пих Escapelle за всеки случай защото ми беше притеснено. Въпреки че приятелят ми настояваше да не го пия, защото нямало смисъл, аз го изпих. И въпросът ми е възможно ли е течността да е изтекла от презарватива, въпреки че ерекцията не му беше спаднала? И възможно ли е да съм бременна след като пих хапчето, защото цикълът ми закъснява вече една седмица или ми закъснява от хапчето?

Благодаря предварително!

Повече от фен Аватара на didi_marin0va
    Приятелят ти изми ли се преди да си сложи новия кондом? От написаното излиза, че той е свършил в първия кондом, а след това го е свалил и без да се мие е поставил новия. => е разнесъл семенна течност по втория кондом. Като за капак и от него е изтекло нещо...
    Лоша работа.
    Иначе ти споделяш, че си изпила хапче, ама нали знаеш, че нито едно средство за превенция не е на 100% сигурно? Така че десетина дни след половия акт си направи тест за бременност.
    Последно редактирано от didi_marin0va : 07-19-2014 на 14:52

Цитирай Първоначално написано от vanqkirilova Виж мнението
    възможно ли е да съм бременна
    Да.

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    От хапчето ти закъснява или от нещо друго, ама не си бременна.

Хапчето или стрес.
    Започни да излизаш с момчета с лична хигиена.
    Надявам се след 2рия път поне да се е измил... хахахаха

municheto.
    Guest
    Няма как да си бременна, сперматозоидите живеят много кратко време, дори и да е попаднало нещо в/у втория презерватив шанса е почти никакъв да забременееш. От хапчето ти закъснява, но за да можеш ти самата да се успокоиш направи си един тест.

Цитирай Първоначално написано от municheto. Виж мнението
    Няма как да си бременна, сперматозоидите живеят много кратко време, дори и да е попаднало нещо в/у втория презерватив шанса е почти никакъв да забременееш. От хапчето ти закъснява, но за да можеш ти самата да се успокоиш направи си един тест.
    Смята се, че обичайно сперматозоидите живеят до 48 часа, но има случаи и на оцелели в лабораторни условия и до 72 часа. На това, ако му казваш кратко време...

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от vanqkirilova Виж мнението
    С приятеля ми правихме секс с презарватив, той не се скъса или нещо подобно. Приятелят ми свърши, след което си сложи нов презарватив и започнахме пак (втори път).
    Ебати разсипника, кво му пречи да го измие и да го сложи пак

Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Ебати разсипника, кво му пречи да го измие и да го сложи пак
    Изисква време и средства. Първо се сваля, кисне се във вода, а след това се и пере с прах за пране и най-после се простира на простора. Задължително се защипва с щипка, за да не го отвее вятъра. Чакаш да изсъхне и пак може да го ползваш

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Цитирай Първоначално написано от didi_marin0va Виж мнението
    Смята се, че обичайно сперматозоидите живеят до 48 часа, но има случаи и на оцелели в лабораторни условия и до 72 часа. На това, ако му казваш кратко време...
    С всяка изминала година стават все по-издръжливи.
    Welcome to the Jungle...

Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    С всяка изминала година стават все по-издръжливи.
    ЕЕе, отворете и прочетете!

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от didi_marin0va Виж мнението
    Изисква време и средства. Първо се сваля, кисне се във вода, а след това се и пере с прах за пране и най-после се простира на простора.
    Нещо си в голяма грешка, пере се, ако ще го даваш да го ползва друг, иначе е достатъчно само да го изтръскаш.

Голям фен Аватара на Emilen
    Очаквам да прочета съвети как се вулканизира при скъсване...

На въпроса: Има смисъл да се притесняваш. Колкото повече се притесниш, толкова по-внимателна ще си следващия път.

Аз не мога да разбера какво като не се е измил ( не отричам, че е трябвало), но така или иначе е с презерватив и сперматозоидите са по вътрешната част на презерватива.

Цитирай Първоначално написано от vanqsp Виж мнението
    Аз не мога да разбера какво като не се е измил ( не отричам, че е трябвало), но така или иначе е с презерватив и сперматозоидите са по вътрешната част на презерватива.
    Да, така е сперматозоидите са по вътрешната част на презерватива, но не забравяй, че сперматозоиди има и по чурката на момъка. Според теб как се слага нов кондом на умазан уйййй, без да се изцапа човек, а в последствие и да разнесе белите човечетаа по новата гумичка?

:O

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си