.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19
    necrophiliq
    Guest

Unhappy Възможно ли е?

Знам колко нелепо ще прозвучи. С приятеля ми използвахме презерватив но при прибирането (ако ме разбирате) мислим, чe е останала семена тeчнoст по ръцете му. Чудим се дали има как да е попаднала при контакт с матката и дали е възможно да съм бременна?

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Не.

Повече от фен Аватара на didi_marin0va
    Цитирай Първоначално написано от necrophiliq Виж мнението
    Знам колко нелепо ще прозвучи. С приятеля ми използвахме презерватив но при прибирането (ако ме разбирате) мислим, чe е останала семена тeчнoст по ръцете му. Чудим се дали има как да е попаднала при контакт с матката и дали е възможно да съм бременна?
    Въпроса го разбрах, но не можах да разбера като цяло обяснението (какво е това прибиране), така че не мога да отговоря. Поясни какво си имала предвид.

necrophiliq
    Guest
    При махането на презерватива и и когато си го прибирашe се опасяваме, че е останала семена тeчност по ръцете му. След това имашe контакт с матката ми.

При махането на презерватива и и когато си го прибирашe се опасяваме, че е останала семена тeчност по ръцете му. След това имашe контакт с матката ми.
    Малко вероятно е да си бременна, но не е и невъзможно! Винаги има риск. На твоя въпрос може да отговори единствено тест за бременност, защото ние каквото и да ти напишем, то няма да има никакво значение пред фактите, които ще са налице скоро - или ще ти дойде или не...

necrophiliq
    Guest
    да но нямам намерение да чакам въпросните 7 дена за теста а искам да знам има ли смисъл да купувам хапчета или няма смисъл

да но нямам намерение да чакам въпросните 7 дена за теста а искам да знам има ли смисъл да купувам хапчета или няма смисъл
    Ти сама прецени. Ние не сме били при вас, за да преценим колко голям е бил риска от нещата, които сте ги правили.
    Иначе що се отнася до хапчетата, то нали знаеш, че те както всички средства за превенция не осигуряват 100% защита. Пак казвам риск винаги има.
    И знай, че ако сега вземеш хапче и въпреки това се окажеш бременна, то евентуалният плод ще е увреден от хапчето и задължително ще трябва да правиш аборт.
    Прецени сама. Ти ще вземеш най-правилното решение за себе си. Това все пак е твоя живот.

Успех!

necrophiliq
    Guest
    Риска е малък, а за хапчетата искам да знам докато все още им е време и не са минали 72-та часа през които могат да се пият.

Не е възможно.

Риска е малък, а за хапчетата искам да знам докато все още им е време и не са минали 72-та часа през които могат да се пият.
    Пак ти казвам, ако самата ти чувстваш, че трябва да го вземеш, то тогава го вземи (и си приготви 30-40лв.).
    Иначе също така трябва да знаеш, че един от страничните ефекти на хапчето е, че от него може да ти закъснее, но затова към него си има листовка и си пише всичко.
    Последно редактирано от didi_marin0va : 07-22-2014 на 13:03

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Как по-точно се осъществи тоя контакт с матката ти?
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Голям фен Аватара на Ouroboros
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    Как по-точно се осъществи тоя контакт с матката ти?
    И аз това се питам Може и да не знаят кое е матката.

Не бързай с хапчета. Днешното поколение тоя ескапел го гълтате като бонбони.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Не

Браво на приятелят ти, евала за опита му.

Напълно възможно е.

Мега фен Аватара на RapExotic
    Чудим се дали има как да е попаднала при контакт с матката и дали е възможно да съм бременна?
    Доста дълбоко трябва да е бъркал за да осъществи контакт с матката ти.

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    ...използвахме презерватив но при прибирането (ако ме разбирате)...
    "Прибирането" - къде си го прибира в джоба ли? Толкова ли не можа да напишеш махането.
    Не разбрах само след като е имало уж сперма по ръцете му после прониквал ли е с пръсти в теб въобще? Не си ли миете ръцете преди такива игрички мама му стара?

Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението
    "Прибирането" - къде си го прибира в джоба ли? Толкова ли не можа да напишеш махането.
    Не разбрах само след като е имало уж сперма по ръцете му после прониквал ли е с пръсти в теб въобще? Не си ли миете ръцете преди такива игрички мама му стара?
    От такива култови случаи ще се реши демографския проблем на страната.

Цитирай Първоначално написано от Ouroboros Виж мнението
    тоя ескапел го гълтате като бонбони.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си