- Форум
- По малко от всичко
- Пълнолетник
- Най-добро място с медицина?
Заглавието е достатъчно изчерпателно, мислех да ходя в Шотландия, но "невлизаемостта" там е покъртителна и се чудя къде е най-доброто място в България. За СУ чух, че не бил акредитиран. Вашите мнения?![]()
Никъде няма да ти налеят знания с фуния.Ти си избери дали да е Варна/София/Пловдив/Стара Загора или Плевен.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Мисля , че във Варна е нах-хубавия..
Разбира се, че няма, просто има фактори като база, преподаватели, може да се каже и престиж (колкото за български университет), на които искам да обърна внимание и питам за лични впечатления.![]()
Аз като завършил(само че дентална медицина) искам категорично да кажа,да си избият хората от главата,това,че ако си влезнал със две високи оценки медицина в София,ще си по-добър доктор,от този,който е влезнал с две тройки в Плевен.Аз съм завършил МУ-София,и искам да кажа,че нивото не е кой знае какво.Лекар се става,като има кой да те научи практически,а не ако ти пишат високи оценки.Така че....кандидатствай на повече места,и се запиши където те приемат
Няма най-добър. Избери най-добрият за теб, където смяташ, че ще се чувстваш добре и/или ти е най-изгодно. Прецени сама. Където и да отидеш навсякъде може да те научат, стига да имаш желание. Във всеки един от универитетите ще откриеш недостатъци, които ще те ядосват от време на време, но това е нормално. Това с престижа го остави. Не си заслужава да се коментира. Оценките от кандидатстудентските изпити нямат никакво значение. Просто си избери място ти самата.
Варна / София - Аз лично бих предпочел Варна.
Защо не се пробваш в друга англоговоряща държава ?
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Привет, като студент по тази специалност ще изразя мнение. Лично аз кандидатствах само на едно единствено място, тъй като обикалянето на цяла България би ме строшило, а и защо да пръскам 1000 лв в транспортни разходи/такси за изпити, когато съм сигурен в знанията си?
СУ отскоро има медицина (под 10 години), затова и е възможно да има трески за дялане. Избери този, който е най-близо до теб