.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Hybrid View

Съгласна съм с вас. Въпроса ми е, дали да се отдадеш на любов, който ти носи болка. Обичаш го, той те обича, но разделите са чести, държанието му често е агресивно и думите те нараняват. И въпреки всичко си сигурна, че те обича.

Повече от фен Аватара на didi_marin0va
    Цитирай Първоначално написано от vanqsp Виж мнението
    Съгласна съм с вас. Въпроса ми е, дали да се отдадеш на любов, който ти носи болка. Обичаш го, той те обича, но разделите са чести, държанието му често е агресивно и думите те нараняват. И въпреки всичко си сигурна, че те обича.
    Ако има плющене, то тогава всичко е наред! А то обидите се преглъщат и без това ежедневно.

Мега фен Аватара на xoxi
    Това описание е на светлинни години от моята представа за любов. Повече ми прилича на внушение от страна на момичето за някакви супер драматични/романтични отношения с другия, на когото хич не му пука чак толкова.

Мега фен Аватара на RapExotic
    Въпроса ми е, дали да се отдадеш на любов, който ти носи болка. Обичаш го, той те обича, но разделите са чести, държанието му често е агресивно и думите те нараняват.
    Няма понятие "чести раздели". Щом веднъж се разделиш с някого, никога не можете да имате същата връзка, която сте имали до сега. Всяко следващо събиране с него е грешка и губене на време. С една дума никога не трябва да се връщаш при човек, с който си се разделил.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си