.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от Getyourfreakon Виж мнението
    Може да, друг е въпросът, че ще е гадна след това.
    Супер ограничено мислене имаш. Кво като си боядисаш косата? Било тъпо на 17 да си боядисаш косата. Защо? Какво толкова? Една смяна на цвета може да ти придаде самочувствие и да те накара да се чувстваш много по-добре. Косата расте и расте неувредена. Не е като да си направиш нещо на кожата и после да не може да се махне. Пълните глупости са това, че било много тъпо да се боядисваш и си вредиш много и не знам си какво. Извинявай, аз на 50 няма да тръгна да се правя лилава. Сега е времето. Винаги съм смятала, че такива безобидни неща винаги трябва да се опитват. И не, не говоря да се татуирам цялата, а да се подстрижа, да се боядисам, да си направя пиърсинг и т.н. Е*ати скучния живот ще водя ако се пазя от абсолютно всичко, че да не ми навреди. И ти, като толкова много си пазиш косата, или поне така казваш, пръскаш ли я със слънцезащитен спрей всеки ден като излизаш? Сушиш ли я със сешоар? Къдриш ли я с маша, изправяш ли я с преса? Дори къдренето с ролки може да бъде вредно, защото може да ти се заплетат в косата и да се проскубеш или да накъса косъма. Това значи ли, че никога не си го правила? Да ходиш често вързана на опашка също е вредно. И да я решиш, когато е много оплетена И да я миеш със шампоан. И да я мокриш много често.Маски правиш ли си през 2-3 дни ? Боже, боже.

Цитирай Първоначално написано от Тамии ..^^ Виж мнението
    И ти, като толкова много си пазиш косата, или поне така казваш, пръскаш ли я със слънцезащитен спрей всеки ден като излизаш? Сушиш ли я със сешоар? Къдриш ли я с маша, изправяш ли я с преса? Дори къдренето с ролки може да бъде вредно, защото може да ти се заплетат в косата и да се проскубеш или да накъса косъма.
    Да ти кажа честно къдрила съм си косата само веднъж в 7ми клас, никога не съм си я изправяла с преса (косата ми е права и без да и правя нищо) и никога не съм я сушила със сешоар. Не я връзвам и на опашка ама това е, щото не се харесвам.

Отнасям се с косата си може би по-добре отколкото по-голямата част от хората. Със сигурност мисля ограничено, щом 80% от приятелите ми мислят като мен по-този въпрос. За мен са глупости, айде накарай ме да мисля обратното?
    Бтв другия път недей да ми се караш.
    Последно редактирано от Getyourfreakon : 07-22-2014 на 20:57

Цитирай Първоначално написано от Getyourfreakon Виж мнението
    Да ти кажа честно къдрила съм си косата само веднъж в 7ми клас, никога не съм си я изправяла с преса (косата ми е права и без да и правя нищо) и никога не съм я сушила със сешоар. Не я връзвам и на опашка ама това е, щото не се харесвам.

Отнасям се с косата си може би по-добре отколкото по-голямата част от хората. Със сигурност мисля ограничено, щом 80% от приятелите ми мислят като мен по-този въпрос. За мен са глупости, айде накарай ме да мисля обратното?
    Бтв другия път недей да ми се караш.
    Не ти се ,,карам'', това го казвам не само на теб, а на всички. Просто ми е наистина непонятно как някои хора възприемат това да си боядисаш косата като шокиращо, супер сериозно и непоправимо. Не разбирам наистина защо хората отдават такава важност на това.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си