.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Работа като новинар

Здравейте приет съм КСИ в техническия университет и съответно ще се неждая от работа за да покривам част от нуждите си.Интересувам се от технологии и особено смартфони и операционни системи.Идеята ми е ако има свободно място да кандидатствам като новинар в сайта.Ако има заинтересованост от сайта може да се свърже с мен на телефон 0877034164 или на лично съобщение.

Извинявам се ако темата не е на правилното място.

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Тук търсят хора разбиращи от готварство, ти можеш ли да сготвиш кокошка по пекински ?

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от predator11 Виж мнението
    Здравейте приет съм КСИ в техническия университет и съответно ще се неждая от работа за да покривам част от нуждите си.Интересувам се от технологии и особено смартфони и операционни системи.Идеята ми е ако има свободно място да кандидатствам като новинар в сайта.Ако има заинтересованост от сайта може да се свърже с мен на телефон 0877034164 или на лично съобщение.

Извинявам се ако темата не е на правилното място.
    Аз също търся работа свързана с техника/компютри/поялници

Цитирай Първоначално написано от koko95 Виж мнението
    Аз също търся работа свързана с техника/компютри/поялници
    Според мен по-добре се насочи към технологичния подем на солариумите и дебелариумите.
    Последно редактирано от predator11 : 07-23-2014 на 22:44

Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Тук търсят хора разбиращи от готварство, ти можеш ли да сготвиш кокошка по пекински ?
    Изявявам се като готвач само като майка ти ми помага да ми приготви патицата и после за десерт правим един кекс.

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    тоя сайт е мъртъв, има 2ма модератори, обслужващи сайта на добра воля, общо взето това е с всички сайтове на инвестор.бг, минимален брой служители (ако може изобщо да не им се плаща), но да си вървят рекламите, за да падат пари
    n00bs

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си