- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Сериозен проблем с теглото. Моля помогнете!
Абе да ви кажа аз също не ми се бягаше, обаче намалих яденето и за една година аз пък свалих 15 килограма. От 88 на под ~73-74, понякога дори под 73 падам, но разбира се иска още поне 5-10 да сваля, ама вече не става с по-малко калории, иска си спорт.
A nqkoi da se doseti che taka mojebi se haresva?Az sum dosta nad normata i obojavam tqloto si..priqtelqt mi e s normalno teloslojenie,no nikoga ne sum go sprqla da jivee!!Izliza my se-izlizame,hodime po magazinite i tn...toi obojava slanina i meso,a az plodove i sokove...prosto razlichen metabolizum...kakto i da e vuprosut e,4e trqbva da pogovorish s neq za tova da ne te spira da jiveesh,a da bude s teb,a ako ne-kaji i che nemojesh da produljavash taka i si trugni...sled vreme tq sama shte te potursi!
Взе ми думите от устата!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
А ти, смешко, само ще вметна, че ако за нея има оправия, за теб - няма. Има тънка разлика между това да си притеснен за здравето на половинката си и да те е срам, да я съжаляваш, да искаш да я моделираш по твой модел! Много повърхностно гледаш на нещата и вместо да губиш времето на девойката я остави и си намери нещо 40 килограмово за украса до теб.![]()
Повечето от вас не четете ли, на интересни ли просто искате да се правите или чисто и просто прилагате глупавата си женска солидарност, не знам. Първо, никъде не съм казал, че я обичам, казах че съм привързан към нея и имам чувства към това момиче, но обич не съм споменавал, че да ми викате "ако я обичаше достатъчно, щеше да я приемаш каквато е" Съжалявам много но това не е филм. Да не говорим и че когато започнахме да излизаме, тя не беше такава, тя се промени страшно много.
Второ, казах вече, викал съм я хиляди пъти с мен на фитнес, по разходни в парка, просто ей така понякога да се качим до тях без асансьор и резултатът е все един и същ "не искам" "не ми се ходи" "не съм в настроение да се движа" или любимото ми "Абе мило, мен ме мързи да дишам, ти искаш да ходя чак до парка, да се изпотя в това горещо време.
Преди 2 дни скъсахме, от тогава не е спряла да ми звъни по телефона и да ми дава обещания как всичко ще се промени, искала да бъде с мен и т.н. но е вече късно. Аз се изтощих да и се моля и знам че види ли че всичко пак е сигурно, пак ще се върне към настоящият си начин на живот, а аз няма да бъдя с момиче, което не мисли себе си и решава да се промени чак когато "ножът опре до кокала"
Причината да се разделим е най-вече скандалът, който се породи между нас в понеделник. Оказа се че наистина госпожицата се харесвала такава и нямала нищо против и още да качи. Ако не съм я приемал такава, да съм я оставел, това и направих а сега тича след мен. Истината е, че никой здравомислещ не се харесва дебел/а, просто някои хора от мързел и липса на воля се примиряват с визията си и не разбират че по-добре няма да става ако не се съвземат
Айде, бе, какво се правите тука на големите моралисти?! Ако я обичал достатъчно.. бла, бла... Винаги трябва да го има физическото привличане, иначе могат да са си просто приятели. 78кг не са малък проблем, с който си заслужава да направиш компромис. Нежеланието за развитие към добро е още по-големият проблем.
Какво, ако я обича достатъчно, трябва да жертва своите желания и най-хубави години, щото нея я мързяло да диша?
Браво, подкрепям мисленето ти. Отдавна следя темата, защото ми се види интересна. Мисля, че си взел правилното решение. Не може тя да е лоена топка, да я мързи да гледа, да не излиза, да отказва да прави друго освен да кисне на дивана и да муа боклуци, а ти да я приемаш такава. Нения проблем е, не телосложението или мързела, а отнашението към живота. Такъв безхарактерен човек какъв партньор би ти станал? Какъв родител? Безхаберието е нещото, което е развалило връзката ви.