.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Какво мислите за рижите?

Интересно ми е как разбирате хората с друг цвят коса? Ако сме расисти и мразим черни или не сме вярващи примерно и мразим ислямисти или дори евреи то какви сме ако мразим рижави хора и защо?

Мега фен Аватара на an7raks
    Рижите са гадни хора... За справка - Пипи дългото чорапче.

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Малко са, иначе щях да зарежа брюнетките и само с червенокоски да се забавлявам.

Мега фен Аватара на tori
    Харесвам хора с огнено червена коса, но морковеното ми идва в повече. Пък разделение под какъвто и вид да правим, си е расизъм. Ако ще да делим хора с черни очи от тези със сини, пак си е вид дискриминация. Поне според моите скромни разбирания де, не задължавам никого с мнението си. Ама расизма е излишен - точно като негрите.

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Обичам!
    Оранжева коса, лунички и зелени/сини очи <3

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Цитирай Първоначално написано от heartshapedbox Виж мнението
    Обичам!
    Оранжева коса, лунички и зелени/сини очи <3
    Може и така, ма по-добре да е кестенява коса и да има големи цици
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от AnarchyBoy Виж мнението
    ма по-добре да е кестенява коса и да има големи цици
    А ако дупето и е стегнато, може и без коса да е - Редник Джейн бих я оправял по десет пъти на ден.

Мега фен Аватара на RapExotic
    Не съм расист, но не ме привличат. Харесвам тъмнокоси и дори русото ми идва в повече.

Не мисля, че косата има някакво значение, самите черти са важни.
    Това..
    http://data3.whicdn.com/images/127999456/large.jpg

anonymous708973
    Guest
    Начи, между Рижите и рижави хора има известна разлика

Все ми е тая с какъв естествен цвят коса са приятелите ми. Ако е яркосиньо или зелено, няма да ми харесва, но пък защо е важно на мен да ми харесва? По рижав мъж не съм си падала, не мисля, че ще се случи, цялото излъчване на рижавите хора ми е едно такова детско.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Начи, между Рижите и рижави хора има известна разлика
    Хмм, не се опитвам да се заяждам, но можеш ли да обясниш?
    Между лют и лютив сигурно пак има разлика?

anonymous708973
    Guest
    Е, като не се заяждаш, какво ми го даваш тоя пример? Марк Твен хубаво е казал "по-добре да мълчиш и да те мислят за глупав отколкото да отвориш уста и да разсееш всички съмнения".

Рижите са мутрьовци-рекетьори. Престъпна банда, казано на прост език.
    http://www.standartnews.com/krimi/no...te-218812.html

Едит: И да, има известен нюанс. Когато визираш храна, и двете думи вършат работа. Когато обаче контекстът е по-абстрактен, например описание на емоция, се казва ЛЮТА ярост, не лютива ярост.

Каквото и за всички с друг цвят коса. Наистина не гледам косата или очите на хората преди да реша дали изобщо си заслужават да говоря с тях. Цялостното излъчване има значение, не само една единствена черта.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

PinkPan7her, и двете риж и рижав могат да бъдат използвани за описване на човек според цвета на косата му. И именно това коментират писалите преди теб. Включи се в темата доста не на място. Въпросът е поставен точно върху хората с риж цвят на косата, а ти, за да покажеш колко много знаеш /и то за престъпна банда,applause/ реши да вмъкнеш така, между другото. Думата риж се е използвала за човек с червеникава коса много преди обединяването на някакви престъпници в групировка.
    Не се ли изтърка тоя цитат на Твен в последните няколко години, аман
    Последно редактирано от Маргаритка : 07-25-2014 на 23:03

Голям фен Аватара на sramejlivkaa
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Ако ще да делим хора с черни очи от тези със сини, пак си е вид дискриминация. Поне според моите скромни разбирания де, не задължавам никого с мнението си.
    Расизъм е дискриминация на дадена раса (негроидна, европеидна, монголоиидна). Писна ми все да слушам едни и същи тъпотии! ;d

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Цитирай Първоначално написано от sramejlivkaa Виж мнението
    Расизъм е дискриминация на дадена раса (негроидна, европеидна, монголоиидна). Писна ми все да слушам едни и същи тъпотии! ;d
    напусни форума по-добре, тука нормални нЕма. Особено тоя олигопод екзотик ;с
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    оо болна тема, имам фобия от естествено червенокоси хора, иначе аз съм с червена коса хаха,
    таа червено обичам, но онова точно естественото рижаво го ненавиждам, да не говорим, че не познавам случай, в който не е съпроводено от лунички, които за мен като резултат се равняват на стоене до вентилатор и каца с лайна

Хaресвaм супер много рижaвите момичетa и нaй-вече точно луничките. Някaк си готино рaзлични сa от другите Момчетaтa не ми допaдaт.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Маргаритка Виж мнението
    /и то за престъпна банда,applause/
    Смятай, кога стана модерно да трябва да ме е срам, че знам нещо. По-скоро ти се срамувай, че не знаеш

Да, просто го вмъкнах, при това с усмивка накрая, не съм изписала 10 реда по въпроса. А съм отговорила и на темата, не знам какъв ти е проблемът.

Нищо против, може би само ми идват с една идея по-странно излъчване, но не ми пречи :д

Мега фен Аватара на RapExotic
    Цитирай Първоначално написано от AnarchyBoy Виж мнението
    напусни форума по-добре, тука нормални нЕма. Особено тоя олигопод екзотик ;с
    Пак ли се опитваш да лъснеш във форумното пространство пред някое момиче с остроумните си анти-коментари?.

Супер фен Аватара на CoNviCt
    Град
    Over the law
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Е, като не се заяждаш, какво ми го даваш тоя пример? Марк Твен хубаво е казал "по-добре да мълчиш и да те мислят за глупав отколкото да отвориш уста и да разсееш всички съмнения".

Рижите са мутрьовци-рекетьори. Престъпна банда, казано на прост език.
    http://www.standartnews.com/krimi/no...te-218812.html

Едит: И да, има известен нюанс. Когато визираш храна, и двете думи вършат работа. Когато обаче контекстът е по-абстрактен, например описание на емоция, се казва ЛЮТА ярост, не лютива ярост.
    На всяка манджа - мерудия.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си