- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да постъпя с връзката си?
Тя наистина ли иска да сте гаджета?
В началото на всяка връзка има един толкова сладък период, в който човек зарязва всички и всичко заради новата тръпка. Това е толкова ... нормално. Направо ми е чудно как тя отказва да се виждате всеки ден. По-нормално ще е да не можете да се отлепите един от друг, а не да се чудите как да се видите.
Поговори с нея как тя вижда връзката ви? Повече като приятелска или ?
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Май само аз съм в този период и за това страдам ужасно...Не мисля че нещо ще се промени, какво да я задължа да се виждаме всеки ден , щом не иска значи не иска...Ако искаше даже и в нас щеше да спи...Просто не знам, мисля да не се занимавам повече с нея, утре ще й кажа че не може да отидем на плаж понеже имам работа и така.Не знам , мисля че така е най-правилно.
Точно в случая липсва тази тръпка, понеже се познавате от години и сте свикнали един с друг. Трудно е да приемеш някой за гадже, след като дълги години си бил приятел с него. Както е тръгнало връзката ви няма да просъществува дълго, но ще си развалите и приятелството.
Отново RapExotic избухна... хахаха![]()
... Казаха ти го. Чуди се кое й е по-приятно - да сте приятели или гаджета. Според мен пък може точно тази връзка да изкара мнооооооооооого дълго време. Вече си знаете мръсните ризи, познавате си характерите. Това проваля обикновено връзките. Така че бъди просто търпелив.