- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Свирка или секс
Вагинален , че забравих да уточняОрален не сме пробвали още , а анален не искам и да чувам
![]()
Любовта няма граници .. :>
Анал Анал Анал Анал Анал Анал Анал Анал Анал Анал Анал Анал Анал Анал Анал Анал Анал Анал Анал Анал Анал Анал Анал Анал Анал Анал Анал Анал Анал Анал Анал Анал Анал Анал Анал Анал Анал Анал Анал Анал Анал Анал Анал Анал Анал Анал Анал Анал Анал Анал Анал Анал
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
pri mene be6e parvo svirkite i sled tova analen.Sled tova nqkolko meseca sled analniq imam predvid me otvoriha i vaginalno.
"....15 души в ковчега на мъртвеца....йо-хо-хо..."
сфирка и след това секс анален не съм опитвала..![]()
{!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}
Първо орален,после вагинален..А аналният не ме съблазнява много като идея..![]()
Когато е истинско,когато е хубаво.. Не позволявайте нищо да застане на пътя ви!)
дам... така е!Първоначално написано от aniezina
И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.
Само секс![]()
Капиталистическия свят развращава! Спрете с тези западни "свирки" и други! Бъдете хора! Не се дръжте като животни!
ами нейния отоговор е първо свирка после секс..![]()
Свободен тръгнал по своят път никой не може да ме изпревари.
TANAJUTSU
parvo mu napravih svirka..sled nqkolko dni i svirka i sex![]()
това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!
1-во свирка..после може би седмица вагинален и чак след 3години някаде пробвах и анален![]()
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
Само секс и то нищо друго освен вагинален![]()
ПРОЛЕТАРИИ - ОБЕДИНЕТЕ СЕ !
purvo vaginalen..sled nqkolko puti i oralen a do analen ne mislq da stigam
Хи-хи...естествено, че първо е орален...Всичко трябва да си върви в градация !
a be nai vajno 4ushkata da se topi pa kude nqma zna4enie
svirka![]()
![]()
Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))
Почнах със секс, ама то беше едно такова инцидентно..Точно се бях отказала от идеята да си направя сефтето, ама партньора очевидно не беше разбрал за промяната в плановете ми (която стана в последния момент - бяхме голи в леглото), та.. Боцна там.
![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
e mnoo qsno che trqa da go pooligavqt purvo![]()
Човече.. Имаш ли някаква радост в живота?.. Как не си се самоубил заради депресия досега?..Първоначално написано от Марксист
![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Свирки и секс. Без голямо значение в каква последователност
Първо свирка после секс (вагинален) ...