.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 526

Hybrid View

В момента съм в Лондон,след месец се прибирам в БГ и следващото лято се връщам тук да уча,работя и т.н..

Бях пуснала тема в Училище и приятели,но никой не ме отразява,а искам нещата да ми се разяснят.Не знам езика както трябва,тепърва ще се усъвършенствам,притеснено ми е и ......
    12 клас съм..Само че хората около мен ме объркват тотално.Едни ми казват,че трябва да се запиша първо в колеж,след това да продължа с университета на колежа,а други-директно в университет да се запиша.Я ми разяснете кое е най-добре да направя?И може ли в колежа да се взимат например 2 години наведнъж,ако нещата не са сложни?

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Цитирай Първоначално написано от dolly Виж мнението
    В момента съм в Лондон,след месец се прибирам в БГ и следващото лято се връщам тук да уча,работя и т.н..

Бях пуснала тема в Училище и приятели,но никой не ме отразява,а искам нещата да ми се разяснят.Не знам езика както трябва,тепърва ще се усъвършенствам,притеснено ми е и ......
    12 клас съм..Само че хората около мен ме объркват тотално.Едни ми казват,че трябва да се запиша първо в колеж,след това да продължа с университета на колежа,а други-директно в университет да се запиша.Я ми разяснете кое е най-добре да направя?И може ли в колежа да се взимат например 2 години наведнъж,ако нещата не са сложни?

Виж каква е разликата между Уни. и колеж. Най-добре е директно във университет, обаче не знам каква е системата във Англия и не мога да ти помогна, затова виж каква е разликата.
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Цитирай Първоначално написано от dolly Виж мнението

Dolly, кандидатствасш през UCAS в Университет. Избираш 5 университета и кандидатстваш между Септември и Декември/Януари мися че беше крайният срок. Няма нужда от колеж, щом си 12 клас в Българя!
    ~ Because the mirror hurts WAY MORE than starving ~

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си