Първоначално написано от
AnarchyBoy
По традиция, 8к ;с
Тя е супер яката топ пичка лел? Мога ли да го кажа т'ва? Явно мога. Обикновено говоря за нея като фигура до мен, а не конкретно. Този път, ще кажа нещо за това как точно една определена нея ме кара да се чувствам. Бах маа му и пичозната мадама, не е любов, ма е страст.. побърква ме супер ефирна нежна жена ;с напомня ми на един пост на Irti, топ пичка е и ме кара да тръпна като я видя.. И ИГРАЕ ДОТА ВЕ ;с и танцува, а скоро правим 3 месеца ;с кек. Бях в една дупка.. повлякох и нея, но някка си излязохме.. Простих всичко и продължих с усмивка. Никой не ми е виновен, тя ме прави рационален /и възбуден ма т'ва се подразбира/ харесвам я мноо, може и да я обичам нз.. Ма знам, че като се засмее забравям за всичко ;д А като започнем да се храним / бележка ; псуваме/ е няма такъв филм всеки ни се чуди то не е псуване то не са обиди и удари, скубания, ахаха.. Тря си призная, че ме би 1в1 Techies ;s тогаа разбрах, че искам да я будя всеки ден.. секс мекс целувки пълна програма ;с оф нз хаотично е, ТАА СЛУША ПЕНДУЛУМ ВЕ>>>>> ;с
оф ае, че почивката ми свърши и тря да хващам гората ;с бай