- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво да правя помогнете ми..
Имам гадже от преди една седмица тръгнахме на 21-ви.. той е с 3 години по-голям от мен и ме харесва супер много и си му личи. Уж и аз го харесвам но като дойде при мен и ми става някво подтискащо и като гледам примерно най-добрата ми приятелка с нейното гадже ии ахжсдхдхдхд уникални са и искам и моето момче да е при мен, но като дойде всичко ми става объркано.. и примерно като тръгва да ме целува с език и аз се обръщам или нещо такова .. просто не искам и не знам защо не мога да го обясня. За това имам нужда от вас
надявам се много да ми помогнете <3
"всичко ми става объркано" - какво по точно се случва?
"като тръгва да ме целува с език и аз се обръщам или нещо такова" - ЗАЩО? нали УЖ го харесваш, ако просто не ти харесва да си с него по-добре не го разигравай и го остави.. или му искай време да си изясниш чувствата към него "когато дойде при мен и ми става някво подтискващо" - конкретна причина? или просто ей така ти става подтискащо
faster, още нещо да питаш?
Просто момичето е на 13-16 и след време ще й дойде акъла и ще схване нещата, а може и да не ги схване, но винаги има потребност от "момичета на късмета". И все пак дори да е на 13, това не променя факта, че е тъпа путка.
Прецени си дали наистина го харесваш. Ако не, няма смисъл да си с него, защото явно не се чувстваш комфортно.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Няма как да ти помогнем, единствено ти знаеш дали го харесваш или не.
Кaкво зa Богa прaвиш при момче,което не знaеш дaли хaресвaш?
Зaщо въобще си тръгнaл с него ,от интерес или?
Ми почвам да си мисля вече дали имам нужда от гадже .. дали той е точния човек и тн. Ами харесвам го но не знам какъв е проблема точно .. вече се чудя дали може зодиите ни да са проблем защото и двамата сме скорпион. Но надали е това.. явно просто ми трябва време (: . И благодаря много за твоето мение!
Така се получава като тръгвате с някого, само за да не останете по-назад от приятелките си.
Аз не разбрах как точно да ти помогнем ние? Да мислим вместо теб ли?
Казваш, че не го харесваш, значи късай с него и това е.
Това, че приятелката ти има такъв приятел, не означава непременно, че и ти трябва точно сега да имаш такъв. Все някога и ти ще намериш такъв, може би като пораснеш малко и започнеш да мислиш малко зряло.
Детски истории.
Не са ви проблема зодиите, а хормоните. Само аз ли си мисля, че тръгваш с някого, когато вече напълно си сигурен, че го харесваш, а не да тръгнете след 2-3 чата във fb, последвани от излизане, натискане, след което се водите гаджета. The fuck.
Забрави, за Бога, приятелката ти и нейното момче.
Едно е при тях, друго е при други.
Не трябва да се сравняваш с нея, да правиш, каквото те правят и това е. И да, раздели се с момчето, щом не го харесваш, а го използваш, само защото приятелката ти си има приятел, и ти трябва да си имаш /по твоята логика/