.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 4861

Hybrid View

Мега фен Аватара на Lilanda
    Най-якото празнуване ЕВЪР! Минавам по улицата, срещам разни познати и всеки ме пита "Рожден ден ли имаш?". И всички, които го познават, се зарадваха страшно много на отговора. ;3 Само един месец е, но пак е нещо, нали? ;3 Отидохме на ресторанта, в който работи С. и тя от вратата ни подхвана с честитките, поздравиха ни даже с една песен /една от емблематичните за нашата връзка ;3/. С тая торта в ръка сервитьорите ми се зачудиха да не би да организирам някое парти и като С. им каза, се засмяха и донесоха една свещичка с думите "Подарък от нас за годишнината". Всички са толкова дружелюбни, много приятен персонал, за пореден път се обеждаваме, че това е мястото за нас!

За един месец преживяхме доста, макар и леко незначителни неща, а всеки един момент беше толкова невероятен. <3 Трупаме опит заедно, трупаме моменти заедно. И всичко се случи толкова бързо. Преди 2 месеца не можех дори да погледна този човек като нещо повече от приятел, а днес не мога и ден без да го видя. Денят беше невероятен, а той още пó. ;33

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от Lilanda Виж мнението
    Преди 2 месеца не можех дори да погледна този човек като нещо повече от приятел, а днес не мога и ден без да го видя.
    И това отново ме подсеща за една мисъл, на която съм голям фен: "Никога не казвай никога!"
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен Аватара на Lilanda
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    И това отново ме подсеща за една мисъл, на която съм голям фен: "Никога не казвай никога!"
    Точно това изречение си мислех да допълня, но реших, че се подразбира.

ОН: Животът е прекрасен! Нямам какво повече да кажа! ;3

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си