- Форум
- По малко от всичко
- Наука, Култура, Изкуство
- Коя книга четете в момента/Коя четохте последно? vol.2
„Жената, която търсеше любовта“ от Ивинела Самуилова.
Заглавието заблуждава също почти колкото корицата.![]()
Последно четох "Аз преди теб" - уникална книга, може да се каже че вече ми е една от любимите.
Сега чета "Дракула" - супер интересна, макар и в доста по-различен жанр от обичайните книги, които чета.
^ Бях почвала да я чета "Аз преди теб" - хубава е да, но не я довърших, понеже я четох в интернет и не ми е хич удобно така. Иначе сюжета й ми напомня за филма Dying Young..
Сега: Стивън Кинг ''Живата факла''
Последно: Джон Гришам ''Брокерът''
Последно-"Среща със смъртта", а сега- "Убийството на Роджър Акройд (Алиби)" и двете от Агата Кристи.
http://zabavnizapoznanstva.com/ebook/
Май ще си я купя, имам нужда някой да ми обясни как се свалят жени
последната Идиот на Достоевски, сега Братя Карамазови пак негова
Фьодор Достоевски "Унижените и оскърбените"
Първоначално написано от ledenakrasota
Аз само "Вината в нашите звезди" не съм чела... не е нищо особено определено
Започнах "Железният светилник", пък ще видим по-натам.
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (
И аз трябва да го прочета до края на лятото . Кажи ми , че не е адската скука като "Тютюн"
Иначе сега чета Лъвицата Елза и направо съм се влюбила в тая книга. Старичка е , намерих я из книгите на баща ми.
Заслужава си да се прочете .. ако разбира се обичате да четете за диви животни и Африка![]()
^Все още не съм почвала "Тютюн" и нямам ясна представа, но от това, което ми казаха, излезе, че "Железният светилник" е по-интересната книга.![]()
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (
Цялата поредица се състои от 12 книги, ноо в България са преведени само 3 и няма да превеждат още. Освен това я четох в 4 клас и още тогава ми се стори лигава. Как ти харесва не знам.
Иначе чета "Преди да се родя и след смъртта ми" на Ивайло Петров и съм крайно отегчен от увиванията и разтеглянията на локуми. Толкова ли автора не може да вкара мъъничко действие, диалози? Книгата има своите силни моменти, но е безкрайно безинтересна за мен.
Последно редактирано от Ouroboros : 07-29-2014 на 09:32
Чета няколко защото имам задължителна литература и искам едновременно с това да си карам моите - Бебето е мое(Сюзън Елизабет Филипс), Петя Дубарова - стихове, Бай ганьо - Каралийчев, Опасна тайна или поредният фауст на Найери.
Препоръчвам ги всичките![]()
Много ми харесва, изгълтах ги и трите на един дъх. Май има преведени някакви продължения http://actionbooksbg.files.wordpress..._7784458_n.jpg
Намерих "Историята на О", скрита из рафтовете на майка ми, която се е надявала никога да не я докопам хаха.
Мисля, че дава по-ясна представа за BDSM връзките от 50шейдс ъф гей.