- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Снимки Vol.47
aide da sme bili poveche pyti ot vas dvamata vzeti zaedno axxaxa
za vikaneto i atmosferata sym syglasen
ama na rykovodstvata im e prez kura za otborite a vie da gi obichate
ako naistina mileehte nqmashe da stypite na stadionite
shtqhte da predpriemete neshto
ne vijdate li kakvo e laino vsichko v cska i levski
vidq se cska-rite kato otidoha na drugata tribuna ko stana
podskazka.. NISHTO
otdavna tva ne e staroto cska
da im eba maikata
Първо беше цитирам "да не се правя на умна и да си намеря мъж" сега и наклон на интересите ли ще ми даваш? Че даже разбирал, защо ходя по мачове и какво правя там? Не ти ли омръзна да се заяждаш, сериозно те питам? Не ти ли омръзна да определяш хората по една снимка и да съдиш за живота им сякаш ме познаваш от години? Е, изненада, никой, абсолютно никой, не ме познава, такава каквато съм, а етикета, който се опитваш да ми наложиш е трагично смешен.
Тука в тоя форум всички ли се будите с кол в задника ми обясни? Само това ми кажи? Вие сте невменяеми, бе.....
Последно редактирано от ByK : 07-29-2014 на 11:47
ByK sluchaino da imash rodninski vryzki s PinkPan7her ? vryzvate se ot nishtoto i ot elementarni provokacii
dano ne sprete de.. zabavno e
4e to 80% ot jenskite vyv foruma ako im kajesh neshto na krivo se palqt kato bylgarin na protest
n00bs
аре пускайте снимки, не се обяснявайте мн мн
https://scontent-b-ams.xx.fbcdn.net/...41447748_n.jpg
тя и атмосферата в кръчмата е приятна за дългогодишните пияници, ама не виждам как това променя факта, че е селяндурска
аре бе тука половината ще се изкарате че ходите на опера всяка седмица![]()
Викам да спамна с една снимка с лелята от април-май някъде. Да видите колко съм яка. :дд
и аз като си обработя едната от трите снимки, съм красив
n00bs
Всъщност тази е от следобяд, сутринни са ми тая с близалката и още една по-цветна, на която и си го пише ^^
нали знаеш, че обичам сам да си правя комплименти, та се надявах на нещо си
Мери, пусни нещо да те видим, че скоро не си ни огрявала форончету.
тори, още ли не си дала снимка ;/
може само на мен да дадеш, антракс няма да ревнува, нали съм женско
Хах, абе никой няма да ми види даденостите тук, кво се натискате? :д Кой видел - видел. Пазара затвори.
Хах, да, може би. Аз тематично спамвам с тая снимка, щото той поне успя да види каквото го интересува. :д