.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Тема: Любов?!

Любов?!

Здравейте! Преди 3 седмици се запознах с едно невероятно момче. Писахме си много по скайп, говорихме си. Видях го на снимка и е просто страхотен, но има проблем- той е на 17 и му казах, че съм на 16, а съм на 12! Той отбягва още видео разговорите, но го разбирам- сигорно се притеснява. Знам вече много неща за него, както и той за мен. Откакто го срещнах знам какво е любовта и тя е прекрасна. Не живее много далече, в близкия град и може да се видим, но се притеснявам първо- как ще реагира, като разбере, че съм на 12 и външния ми вид. Имам самочувствие и знам, че съм красива с хубаво тяло, но не знам дали ще ме хареса. Той е страшно мил. Праща ми много целувки и аз на него. Не знам какво да правя, защото приятелките ми казват, че той е много голям. Но 5 години не са толкова много. Искам да видя вие какво мислите и защо толкова отбягва тези видео разговори(според мен се притеснява, защото така ми писа), но други казват, че той ме лъже.
    Помощ!

Повече от фен Аватара на OMGOMG
    Ами и ако той е излъгал и е някакъв чичко на 50 ?

Мдaa нaпълно вероятно е дa си пишеш с педофил,или дa ти е прaтил чуждa снимкa
    Последно редактирано от girlwithblueeyes : 07-29-2014 на 16:50

Повече от фен Аватара на FemaleEyes
    Лъжата проваля целите, скарва хората и разваля приятелства. Разбери че ще се скараш с всеки приятел кого лъжеш.

Цитирай Първоначално написано от FemaleEyes Виж мнението
    Лъжата проваля целите, скарва хората и разваля приятелства. Разбери че ще се скараш с всеки приятел кого лъжеш.
    Отново моя човек ми чете мислите, браво FemaleEyes ти си ми, като брат близнак.

Голям фен Аватара на Andjyy
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от vani sun Виж мнението
    Откакто го срещнах знам какво е любовта

Мега фен Аватара на RapExotic
    Дано след първото онлайн "влюбване" в непознат сдигнеш до прозрение относно този тип комуникации. Ако го сториш си едно ниво над останалите, които допускат тази грешка многократно.

Зa товa еднa прогрaмa сложенa от родителите и нямa дa имa тaкивa истории.

Повече от фен Аватара на FemaleEyes
    Цитирай Първоначално написано от Gad Виж мнението
    Отново моя човек ми чете мислите, браво FemaleEyes ти си ми, като брат близнак.
    Ако искаш ме добави в skype angelche003 не да си пишем ами просто ей така да ме имаш ако ти трябвам за нещо.

Много вероятно е и той да те лъже и за това да избягва видео разговорите.
    А такива хора като теб не разбирам, рано или късно, всички лъжи излизат наяве, какъв е смисълът да го мотаеш и да му даваш грешна информация?

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от HollyGolightly Виж мнението
    Много вероятно е и той да те лъже и за това да избягва видео разговорите.
    А такива хора като теб не разбирам, рано или късно, всички лъжи излизат наяве, какъв е смисълът да го мотаеш и да му даваш грешна информация?
    Е нали видя годините, тя е на 12, на тая възраст...та тя е още дете. Не разсъждава правилно все още.

Не си го виждала на живо, не го познаваш, на видео разговор все още, но пък си го ''срещнала'' и вече знаеш, че това е истинската ти любов?
    И според мен е, правилно мислиш. Такава силна любов си е рядкост.

Не се опитвай да бъдеш по - голяма, живей според годините си. Рано ти е за любов..

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Защо го излъга?
    Истината излиза наяве. А ти ще съсипеш всичко, дори преди да е започнало, не че има шанс, де, но все пак. С лъжи нищо не се печели - ще изгубиш приятелите си, близките си, всичко, не лъжи. И не бъди такава наивна, и не си внушавай, че си намерила любовта - особено, когато нито сте се виждали, нито сте говорили нещо кой знае какво.

Супер фен Аватара на sometimes_
    Искам и аз да сА влюбя по интернетА...
    I`m trying to make your dreams come true...

Супер фен Аватара на fanton1
    az nqmam golqm opit s zapoznavaneto po internet no mi se e sluchvalo nqkolko puti taka da me izigraqt i ot togava mn se promenix iskam da kaja che ne trq da se doverqvash na dumite na nqkoi s koito si se zapoznala predi 1 mesec zashtoto ima golqm shans toi da luje za povecheto neshta i da iska samo da te izpolzva ne mu se doverqvai napulno zashtoto ako razberesh che polovinata ot nagovorenite ti neshta sa luja shte i shte te boli mn zn ot lichen opit tova i mi beshe mn trudno da se suvzema

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си