- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Помогнете.
Здравейте. Аз съм момче на 13 години. От известно време имам интерес към секса, други момичета също са съгласни да правя секс със тях. проблема е обаче, че когато заголя главичката на пениса си и като започна да я пипам, започва да ме боли, дори и съвсем леко да я докосвам. Та по този повод исках да ви помоля за съвет какво да правя. Какво да направя ?
Някой почват и от по-рано. Не се учудвай.
Според мен тук никой не може да ти помогне. Потърси услугите на чичо Доктор.
Полей я с лимонов сок. Ще ти мине.
Майтап.
Не го прави.
На 13 да се ебеш, а? Айде, късмет.
ЕХЕЕееееееееееее от много се почва вече....Почвам да се плаша за сестра ми..Какви сте вие разгонени зайци и малчовци?Няма ли на какво да си играете,че сте тръгнали секс да правите?На вашите години в глвата ми беше само играта на вън и нишщо друго
Имаш ли въобще сперма? А предеякулационна течност? То не става тая работа на сухо. Пробвай с лубрикант.
Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.
Кaкво го хулите момчето, някои изрaствaт по-бързо от други. Aз имaм фр нa по 14 с повече aкъл и по-сериозни и зaпознaти от тaкивa нa 20+. Ест не се отнaся зa всички още келеши. Тa, когaто си сaм пробвaй дa мaструбирaш с лубрикaнт, aко резултaтът с същия иди нa лекaр, нямa дa се сaмоупрaви. Aко вс е ок, и при сексa с повечко лубрикaнт и нa теб и нa нея, щото не вярвaм нa тaявъзрaст и тя дa се овлaжнявa. И умнaтa
Аз съм момче на 13 години.
Поливай се с много разреден калиев-перманганат в продължение на седмица-2-3 и ще ти мине. Явно като малък са те оставяли самичак да се къпеш и не са обръщали внимание на хигиената на специфичните части от тялото тиСамо внимавай с разтвора трябва да е много блед щото иначе ще ти изгори кожата!
|DC -Wild#Cat!!♥