.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 35

Hybrid View

Моето момиче, чак :Д Не съм я бъгвала аз нямам идея какво се случи. Нито си търся мъж, нито съчувствие. Единствените теми, които съм пускала са били за университет и за развалено копче на телефон... съчувствайте ми, че ми се прецака копчето (y) Не се обиждам и заради коментарите под снимките ми, не отхвърлям мненията ви, но не се и впечатлявам от тях. Не знам точно кога съм си направила първата регистрация, преди колко време е било, но да и тогава имаше многознайковци и простаци, но не преобладаваха. Яд ме е че доста от хората тук се правят на супер остроумни на хора, които примерно търсят някакъв съвет. Глупаво е. Има свестни хора тук, за жалост доста малко...

deeeeeeeeeeeeep
    Internetz in 1000 words

Цитирай Първоначално написано от Stella_SN Виж мнението
    Не се обиждам и заради коментарите под снимките ми, не отхвърлям мненията ви, но не се и впечатлявам от тях.
    ами например това могат да го направят всички, в чиито теми бива остроумничено, да не си само ти :д
    и ако кажеш, че не си направила тема заради коментара за шпагат на чепа, никой няма да ти повярва

а аз съм живия пример, че има хора, на които 99% от коментарите са им просташки, а са мноо свестни, какво да коментирам на някой, дето се бил преместил от 7б клас в 7в клас и сега нямал приятели...
    Секс в Хаити, френски кибрити

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Цитирай Първоначално написано от pac0line Виж мнението
    заради коментара за шпагат на чепа, никой няма да ти повярва
    няма да се извинявам, че казвам каквото мисля
    а и доста се разбира за човека, по отговора му на такъв въпрос
    n00bs

Цитирай Първоначално написано от yakuza_ Виж мнението
    няма да се извинявам, че казвам каквото мисля
    а и доста се разбира за човека, по отговора му на такъв въпрос
    ас това казвам, за кво да се извиняваш, като 10 човека са се пръснали на коментара, пък тя уж не го е взела под внимание, би трябвало всичко да е наред

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си