.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Hybrid View

Повече от фен Аватара на FemaleEyes
    И кой казва че това ме прави по-слаб? Преди 2000 години да биеш момиче или жена е било нормално. Все едно да биеш сина си за да те слуша. Повярвай родителите ти не те бият за лошо, аз го осъзнах това. Тогава жените са живеели в страх. И сега трябва да живеят в страх защото много вземат да си позволяват. Как момиче ще ме бие? Аз съм мъж, мъж е и синът на Бог "Исус Христос". Срам е за мъжете да оставят момичетата да ги бият само защото са момичета. Трябва някой да ги постави на мястото им.
    Последно редактирано от FemaleEyes : 08-01-2014 на 02:21

Мега фен Аватара на RapExotic
    Цитирай Първоначално написано от FemaleEyes Виж мнението
    И сега трябва да живеят в страх защото много вземат да си позволяват. Как момиче ще ме бие? Аз съм мъж, мъж е и синът на Бог "Исус Христос". Срам е за мъжете да оставят момичетата да ги бият само защото са момичета. Трябва някой да ги постави на мястото им.
    И как по-точно момиче ще пребие мъж, който сам казваш, че е по-силен от нея? Ако си истински мъж, а не мекотело, имаш един куп варианти да спреш момиче, което се опитва да те бие без бой. И нещо повече - ако си истински мъж никога няма да попаднеш в ситуация, в която да те бие жена. Жените ще имат респект към теб, мъжете също и думата ти ще тежи много повече от юмрука ти.

Ако някой момичета имат нужда да бъдат поставени на мястото им, което е така, то е чрез превъзпитание. Не чрез бой, а чрез всеобщо неудобрение на поведението им. Когато се правиш на идиот и всички ти се радват, ти ще продължаваш да се правиш на идиот, смятайки това за правилно, но ако всички около теб ти кажат, че грешиш и те заклеймят ти ще си помислиш дали следващия път да правиш така, нали? Чалгите и филмите внушават на някой слабоумни момичета, че е яко да са курви и те стават такива, но ако момчетата започнат да игнорират този тип поведение на бързо ще се осъзнаят и ще се превъзпитат. Това е начинът, а не страхът. Страхът води до злоба, а злобата до самоунищожение.

Споменаваш името на сина Божии, а в същото време говориш неща, които си противоречат с християнството.

Повече от фен Аватара на FemaleEyes
    Цитирай Първоначално написано от RapExotic Виж мнението
    И как по-точно момиче ще пребие мъж, който сам казваш, че е по-силен от нея? Ако си истински мъж, а не мекотело, имаш един куп варианти да спреш момиче, което се опитва да те бие без бой. И нещо повече - ако си истински мъж никога няма да попаднеш в ситуация, в която да те бие жена. Жените ще имат респект към теб, мъжете също и думата ти ще тежи много повече от юмрука ти.

Ако някой момичета имат нужда да бъдат поставени на мястото им, което е така, то е чрез превъзпитание. Не чрез бой, а чрез всеобщо неудобрение на поведението им. Когато се правиш на идиот и всички ти се радват, ти ще продължаваш да се правиш на идиот, смятайки това за правилно, но ако всички около теб ти кажат, че грешиш и те заклеймят ти ще си помислиш дали следващия път да правиш така, нали? Чалгите и филмите внушават на някой слабоумни момичета, че е яко да са курви и те стават такива, но ако момчетата започнат да игнорират този тип поведение на бързо ще се осъзнаят и ще се превъзпитат. Това е начинът, а не страхът. Страхът води до злоба, а злобата до самоунищожение.

Споменаваш името на сина Божии, а в същото време говориш неща, които си противоречат с християнството.
    Еми може да го пребие, с тръбата в ръката силен удар в главата. Не ми пука че има друг начин. Пак ти казвам че всеки мисли по различен начин. И моя начин на мислене е 100% по-различен от твоя тъй че няма за какво да говорим. Ти си мислиш че да бия момиче автоматично ме прави по-слаб но аз мисля обратното. Преди не биех момиче когато ми се отваря, но сега направи ли го съм готов да и счупя краката.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си