- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Въпроси за рускиня
здравеите, запознах се с една рускиня тя е доста поголяма обаче ме свали. мен много ми харесва доста е красива но вече е на годинки (30+) и все още в тялото е добра но като ми показва стари снимки е била по-слаба и един приятел вика "ми ти не знайш ли те рускините така стават" . дали е вярно? какво да правя хора да я зарежа ли , все пак сам млад човек, бъдещето е пред мен, а тя е на 35! Иначе ми е приятно с нея. и е мн грижовна, мисля че и люблеоблилна е думата.
От рускини колко мъже са си патили. В началото винаги те омагьосват с красотата си, грижовността си и тъжните си истории в родината си, а после те дерат ежедневно и те горят на бавен огън. Разбира се, щом ти е приятно с нея и можеш да понесеш да си чехъл, отдай се на любовта.
В града ми имаме един руснак с роднините си говори руски а с нас български.
Защото с властта си разбиват семейства и примерите не са един или два. Ти си на 24, тя е на 35, шансовете да станеш чехъл са огромни. Тя те е свалила, предполагам, че и тя е доминираща във връзката ви, просто предчувствие. Много ясно, че ще кажеш, че не си чехльо - чехльовците попринцип последни разбират, че са такива.
А как да отговорим на въпроса ти дали рускините ставали дебели?? Супер детско и плоско би било от твоя страна, ако не си с тази жена, защото може да напълнее, затова изобщо го игнорирах. Разбира се, нищо лично към теб, пожелавам ти твоята любвеобилна и грижовна руска любима да е изключение на правилото, но си имай едно наум.
иначе тя няма защо да ме използва нито за гражданство, тъи като си живее в Санк петербург си има апартамент, о бг-гражданство не й трябва...така че за какво съм и аз , често се питам. Иначе ни обединява любовта кам русия и путин. Оня ден бяхме в мола и ми купи сума ти работи Е ТОГАВА СЕ ПОЧУСВАХ ЧЕХЛИЬО - наистина. но аз пък изтеглих кредит и й купих много яко колие. само да не разбере че сам теглил кредит защото ще иска да го изплати и ще стане тъпо...
rазбира се, аз си падам по по-зрели жени, както вика колегата по-долу МИЛФ МИЛФ МИЛФ (добре че не чете какво пиша :Д)
сега търся по темата в нета, гледам снимки сравнявам. И не е вярно че няма значение народността, защото всяка нация си има нещо като генотип мисля е думата. Рускините май са склонни да наедряват но пък си остават красиви до над 40г. заради студа там ги пази яко. а изащо да се отказвам от жена която така ме опгрижва дори сега не бачкам и тя няма нищо против![]()
само дето ме кара да оправям апартамента иначе всичко друго ми харесва.
Взимай я. А това, че напълнява с времето е само бонус. Лятото ще ти прави сянка, а зимата ще ти пази топло. Плюс тва ще има кой да те пази от лоши хора, ще ти цепи дървата и т.н.. Може да ти предложи да си вземете мечка за домашен любимец, ма тва тебе не трябва да те плаши. Също така избягвай думите "Украйна", "украинци", "украинско", "Шевченко".
Последно редактирано от TIFOSO : 08-02-2014 на 12:27