- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- въпрос към момичетата
тя все още не знае че съм лежал в затвора-преди ползвах наркотици и правих глупости и то доста-пробация за побой условна за наркотици-въоражен грабеж-хулиганство...Но откакто я срещнах преди вече 5 месеца доста се промених-започнах работа и спрях да върша глупости като цяло но сега когато тя е с мен постоянно ме е страх да не разбере какъв съм бил преди защото аз не съм я лъгал че съм най-добрия човек но просто нищо по тоя въпрос не съм споделил с нея..
Може и така да е, но такива случаи има. Даже си помислих дали пък автора не е един познат, преминал през същите неща.
Авторе, на мен лично нямаше да ми пука къде си бил и с какво си се забърквал, стига да докажеш, че всичко е останало в миналото ти и не продължаваш да си навличаш проблем след проблем. В действителност има момичета живеещи в миналото, които биха се изплашили от едно такова "самопризнание". Ако всичко между вас върви добре, няма как да криеш вечно в какво си се забърквал. Рано или късно истината винаги излиза наяве. По-добре е тя да знае, а не да разбере примерно от друг човек или на друго място, което няма да ти е от полза в спечелването на доверието й.