- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Снимки Vol.47
Сякаш поисках места, в които се събират неуки олигофрени, за да ми даваш точно тези.
Кое е забавно в тях, в калдата основно се събират и пишат продавачи на дефектна стока, а в дата.бг са стигнали до невероятното постижение да назначават цели семейства за модератори. Същите тия мизерници взимат пари, за да хвалят тиквата и плюят всички останали, статиите им са сякаш писани от бавноразвиващи се, аз искам да се забавлявам, не да се смея на човешката глупост.
днешната прическа
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.n...a674e5ee563f86
Ходи ти, честито. Права черта би трябвало да е, нали? Защото не изглежда като френска.
леле докато включа че тва е огледало ахахах
първоначално си мисляя 'как така през прозорчето се снима кво се случва'
благодаря
какво е френска черта? :д
води се каре
Еми едното си е право каре, под права черта. Другото е по-късо в областта на врата и дълго отстрани, към бретона.
ахам
ами, моето има съвсем малка разлика, май не е право
Ясно. Аз наскоро се подстригах на черта. Уж трябваше да е френска и да открия голяма част от врата ама не стана баш така.
Интересна дискусия водите. Може и да споделите какви превръзки ползвате и какъв маникюр сте си направили.
Съжалявам, такива неща говорим само по ЛС, за да не си направите и вие като нашите нокти и да сме уникални. Пък превръзките за кво са ни? И ние като бабите си ползваме лигнин.
истинските мъже се лакират с безцветен лак
стига лиготии
в интерес на истината, ако си махнал отметката да ти изскача прозорец, няма как да разбереш, че имаш поща, освен ако умишлено не провериш
А след това напълно разбираемо почвате да си обсъждате снимките тук, защото личните служат за красота. Аз за това казвам, че си просите комплименти, пред повече публика тежат повече