.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Тема:

Hybrid View

Мега фен Аватара на DaNGeRousLy
    Град
    Шумен
    Дори ти помня фамилията (Тодорова), което е наистина малко плашещо като се има в предвид, че от месеци не мога да запомня имената на половината си колеги хаха.
    Аз също имах някакви планове за право, но явно няма да е лесно с този немски, ако не ми е майчин .. казват, че имало понятия и думи, които трудно съм щял да ги разбирам и бла бла, отказах се. Сега съм си избрал нещо друго, да видим. Имам известно време още да уча езика. :3

За ника ясно ..... анимационна мечка, интересно.

Мега фен Аватара на ByK
    Град
    Княжество Кофата.
    Цитирай Първоначално написано от DaNGeRousLy Виж мнението
    Дори ти помня фамилията (Тодорова), което е наистина малко плашещо като се има в предвид, че от месеци не мога да запомня имената на половината си колеги хаха.
    Аз също имах някакви планове за право, но явно няма да е лесно с този немски, ако не ми е майчин .. казват, че имало понятия и думи, които трудно съм щял да ги разбирам и бла бла, отказах се. Сега съм си избрал нещо друго, да видим. Имам известно време още да уча езика. :3

За ника ясно ..... анимационна мечка, интересно.
    Да, наистина е плашещо
    А иначе определено е трудно. Тея прословути теми ги дъвках 25 часа в денонощието, но просто и покрай школото не ми стигаше време. :/ А пък на немски, тва си е чисто самоубийство. Беше ми втори език в ЕГ-то

102, да, защо?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си