.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 115

Hybrid View

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    Ей я и статистическата извадка, появи се.
    Поредното израстнало в капитализма. Още сигурно ни си разбрал, че средата в която растеш е жизнено важна за оформянето ти като личност.
    Иначе щял си да бегаш у друга държава със спазващи се правила?
    Ай сиктир . Винаги е имало идиоти, ама като едно общество спре да функционира и го залее плачевна мода - хората деградират още повече.
    Цялата ти теза е глупаво изградена.
    Винаги е било така - по-възрастните не разбират по-младите, не разбират модата, по която се водят, защото им е чужда. Считат ги за по-глупаво от тяхното поколение и смятат, че не могат да се справят с живота "както трябва". Това е естествен кръговрат. Баба ми е мислила така за майка ми. Майка ми е мислила така за мен. Аз ще мисля така за децата си. И т.н.
    Всички знаем какви са ти проблемите с държавата, ама не във всяка тема е подходящо да я намесваш.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    Цялата ти теза е глупаво изградена.
    Винаги е било така - по-възрастните не разбират по-младите, не разбират модата, по която се водят, защото им е чужда. Считат ги за по-глупаво от тяхното поколение и смятат, че не могат да се справят с живота "както трябва". Това е естествен кръговрат. Баба ми е мислила така за майка ми. Майка ми е мислила така за мен. Аз ще мисля така за децата си. И т.н.
    Всички знаем какви са ти проблемите с държавата, ама не във всяка тема е подходящо да я намесваш.
    Аз не съм дядка, за да виждам моето поколение, че и малко по-старото, за да разбера, че въобще моралът му и доброто възпитание му се губят.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си