.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Тема: Изневяра

Hybrid View

bolsius
    Guest
    girlwithblueeyes
    Съгласен съм с мнението ти това ми беше за първи и за последен път никога преди не съм изневерявал, но просто не знаех къде се намирам. Работата е, че не знам какво да правя сега, след всичко това. Знам, че съм виновен, заслужавам си и боя както казваш ти и нейното невнимание и дори го очаквах, но нещата се развиха по друг начин. Според теб има ли изобщо начин да се оправят нещата? И моля не ме обиждай, тук съм за съвет... Не съм лош човек, ако разпиташ обкръжението ми ще разбереш. Просто бях много пиян и сега се чудя как да оправя цялата каша , съжалявам от деня, в който се случи това нещо. И на първо място за това, че съм човек с принципи и не бих си позволил такова нещо, но уви попрекалих бая

Цитирай Първоначално написано от bolsius Виж мнението
    girlwithblueeyes
    Съгласен съм с мнението ти това ми беше за първи и за последен път никога преди не съм изневерявал, но просто не знаех къде се намирам. Работата е, че не знам какво да правя сега, след всичко това. Знам, че съм виновен, заслужавам си и боя както казваш ти и нейното невнимание и дори го очаквах, но нещата се развиха по друг начин. Според теб има ли изобщо начин да се оправят нещата? И моля не ме обиждай, тук съм за съвет... Не съм лош човек, ако разпиташ обкръжението ми ще разбереш. Просто бях много пиян и сега се чудя как да оправя цялата каша , съжалявам от деня, в който се случи това нещо. И на първо място за това, че съм човек с принципи и не бих си позволил такова нещо, но уви попрекалих бая
    Любимото ми оправдание Бях пиян толкова пъти съм го чувала че вече някой ако ми каже директно ще избърша пода с него
    Това не е качественон оправдание за мен съжалявам . Това дали приятелката ти ще ти прости вече си зависи от нея но след такива жалки оправдания измукани от устата на повече прегрешили мъжленца ако има поне малко ум в главата няма да ти прости .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си