Ето някой други ясти1 които се правят бързо:

1.Култивирани печурки пълнени с разни сирена. Лично аз предпочитам следната плънка въпреки, че може да се напълнят с практически всичко и съм пълнил с какво ли не. Вземате синьо сирене, топено пушено сирене и кашкавал от трите правите смес която е хубаво да е еднородна настъргвате всичко на дребното ренде и омачквате хубаво. Изтърбушвате гъбите и ги пълните със сместа, слагате във фурната и печете докато не се зачерви.

Предполагам всеки е правил подобни неща, ама сега понеже ми се прияде и взех та написах.

2.Между другото за любителите на чесъна, най-хубавите чеснови пасти, особено за пици и разни тестени работи се получават от печен във фолио чесън, особено ако имате пещ на дърва. По същият начин обожавам сирене във фолио с домат и подправки, най-често ползвам чубрица.

3.Печени картофи със сланина/бекон:
Много лесна и вкусна рецепта, за съжаление не толкова здравословна. Оригинала който аз обичам най-много е със сланина, обаче не всеки яде такава, та може и с бекон. Вземате картофи, измивате ги много добре и ги срязвате на две, слагате в тава със срязаната част нагоре и върху тях поставяте резънче сланина/бекон. Поръсвате със сол(ако е бекон) и чубрица при желание. Печете с фолио след което откривате и допичате до златисто. Аз лично ям картофите с обелките в тоя случай.

Мммм лошо е да мисля за ядене по това време...