.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    в случая сме съгласни че хипотетично ако има такова реално нещо ш повърне 2-3 пъти и ш са спре
    Абе човек, изливам си душата тука...Онзи ден пред мен докато бяхме в скайп изпиха бутилката уиски и се натряскаха като свине. Определено не е първата и вероятно няма да е последната. Адски е глупаво аз, човек който не пие и не пуши да съм с момиче, което го прави от време на време но когато го прави е сериозно... Казах ѝ "Ако искаш да си с мен спираш цигарите и алкохола", тя ми каза, че е безсмислено, тъй като знае, че няма как да ги спре. Това, което ме учудва е, че го вижда за нещо съвсем нормално. Та той баща ѝ и купува цигари и алкохол...
    Последно редактирано от NSavage : 08-14-2014 на 09:23

Голям фен Аватара на Andjyy
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от NSavage Виж мнението
    Та той баща ѝ и купува цигари и алкохол...
    Не се занимавай с нея.

Мега фен Аватара на draid
    Цитирай Първоначално написано от NSavage Виж мнението
    Абе човек, изливам си душата тука...Онзи ден пред мен докато бяхме в скайп изпиха бутилката уиски и се натряскаха като свине. Определено не е първата и вероятно няма да е последната. Адски е глупаво аз, човек който не пие и не пуши да съм с момиче, което го прави от време на време но когато го прави е сериозно... Казах ѝ "Ако искаш да си с мен спираш цигарите и алкохола", тя ми каза, че е безсмислено, тъй като знае, че няма как да ги спре.Това, което ме учудва е, че го вижда за нещо съвсем нормално. Та той баща ѝ и купува цигари и алкохол...
    Е виж тогава няма какво да направиш, аз лично от моя гледна точка бих я зарязал да се унищожава, след като няма мозък в главата, а баща й заслужава една по дебела цепеница през ръцете.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си