- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Иска ми се да изляза гола до кръста, както момчетата излизат
Горещо е. В нас няма климатик и седим с приятелят ми сме голи до кръста. Той излиза гол до кръста. И аз искам да изляза, като него. Искам да излизам гола до кръста, но се страхувам да не ми се подиграват, защото не съм виждала момичета голи до кръста да са излезли. Какво да правя?
Не си ли ходила на плаж?Искам да излизам гола до кръста, но се страхувам да не ми се подиграват, защото не съм виждала момичета голи до кръста да са излезли.
Welcome to the Jungle...
На терасата съм съгласна, на двора също. Но ако излезеш така сред хора освен момчетата другите ще те оплюят...
И сигурно на морето не си видяла нито една жена без горнище?
Welcome to the Jungle...
Звучи малко странно наистина, но ако живеете в къща и имате градина/веранда, може там да се носиш така. Или пък на терасата. Само заради жегата ли искаш да се разхождаш така?
Welcome to the Jungle...
Трол си, бе. По структурата на изречението даже мога да ти кажа кой точно и какви теми си пускал/а досега.
Може би ще е леко странно. Никой не е свикнал да вижда някоя жена без горнище, освен на плажа, или освен ако тя ти е гадже и сте у вас
![]()
Ами сложи си спортно бюстие...разликата не е голяма ...само малко плат...
Наскоро имаше някакво такова феминистко "искане". Видиш ли били дискриминирани, че ако се покажела гола до кръста, полицаите им правели проблем, а на мъжете никой нищо не им казвал. Много ме забавляват феминистичните хрумвания. Напомня ми за премахването на уреда "кон" от физкултурните салони, защото момичетата не могли да го ползват и били дискриминирани![]()
Всяка средностатистическа комплексарка вече се брои за феминистка.
Welcome to the Jungle...
като бях в даскало, момчетата идваха голи до кръста, готови за плаж, но момичетата не идваха по бански ;/ иди го разбери ...
n00bs
Ми излизай бе, аз как си излизамако искаш някой път може да излезем двете.