Варианта е ниско кръвно.. тогава вземи тези мерки, които всички ти описахме по-горе...
Иначе го има и по-лекия вариант - води се страхова невроза или само невроза.. получава се сллед голям стрес (прим ако си имала много изпити .. или си преживяла нещо тежко) .. симптомите са същите просто защото ак ти пада кръвното, но там характерно е и едно странно чувство.. малко подобно на изтръпване отзад в тила и в долната част на черепа.. г-д точно на свръзката м/у врата и черепа... и обливане на вълни ...
Когато ти причернее(независимо какво ти има) , освен разтривката на ходилата и дланите, можеш сама да стиснеш с палец и показалец меката част на ушите и ,стискайки я, да я дръпнеш надолу няколко пъти (все едно се разтриваш) ... това би трябвало да ти проясни пред очите ...
И най-основното е да не се стряскаш и да не се плашиш - става само по-зле...
Ако си навън и ти причернее, седни някъде, за да не рискуваш да паднеш и да се удариш лошо ...
Аз съм така от няколко години - имам ниско кръвно.. и през невроза съм минавала ... Основното е да намериш за себе си начин да се пребориш със случващото се ... кръвното не се лекува, но ако се научиш да се грижиш за себе си правилно, ще ти прави проблеми само при много голяма жега и около месечния цикъл ...
Беше ли вече на лекар?