.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 68

Hybrid View

Супер фен Аватара на JDeel
    Хубава фантазия, ама има няколко проблема за разрешаване

- Повече мислене = повече спичане. Това води до "Каква я мислих, каква стана...". Ако въобще стане
    - Ако онова въобще стане ще е добре, чувал съм че на някои не им става от притеснение
    - Ако пък стане, много е вероятно да свърши за нула време
    - Мислейки за собственото си удоволствие и това всичко да е идеално, забравяш че другия човек също има мисли

И става малко сложно и объркано

Повече от фен Аватара на FemaleEyes
    Цитирай Първоначално написано от JDeel Виж мнението
    Хубава фантазия, ама има няколко проблема за разрешаване

- Повече мислене = повече спичане. Това води до "Каква я мислих, каква стана...". Ако въобще стане
    - Ако онова въобще стане ще е добре, чувал съм че на някои не им става от притеснение
    - Ако пък стане, много е вероятно да свърши за нула време
    - Мислейки за собственото си удоволствие и това всичко да е идеално, забравяш че другия човек също има мисли

И става малко сложно и объркано
    Какви мисли може да има другия човек(момичето ми)? На нея не и ли харесва да съм безкрайно нежен?

Голям фен Аватара на nevermind...
    Цитирай Първоначално написано от FemaleEyes Виж мнението
    Какви мисли може да има другия човек(момичето ми)? На нея не и ли харесва да съм безкрайно нежен?
    Вярваш или не, момичетата са хора и те като теб си имат мисли О.о а пък и не всички харесват безкрайно нежни, някои са into rough shit...

Тука пропускаш един важен фактор... ако и на момичето й е първи път, щото ако е ще е доста по-различно отколкото ако не е... като цяло доста филмово изглежда и колкото и странно да ти се струва не всяко момиче би харесало да си ЧАК толкова нежен с нея, а пък и що точно хотел, какво пречи у вас? Нима всеки път след тои първи път, когато ти се прави секс ще плащаш не знам си колко пари за хотел? Ако мислиш че хотелът ще направи нещата по-специални, едва ли, според мен може само допълнително да те притесни, тъй като си на непознато място..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си