- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Коя е най-привлекателната Зодия ?
Блаб, интелигетен човек си и съм сигурен, че си наясно, че в генетиката почти всичко е ясно. Една амниоцинтеза и всичко става ясно за плода. Вече развитието на личността се контролира от соц. фактори, но заложбите са на генетична основа. Всички изброени от теб неща могат да се превъзмогнат и не трябва да определят в какво ще се превърнеш (наскоро даваха по ТВ някакъв ром от соц. дом, който успява да завърши медицина, докато работи и се издържа сам).
Възможно е поради моята откровена интровертност да съм скептично настроен и да не разбирам метафизичните прояви, към които причислявам (може би и грешно) астрологията.
Не целя да обидя никой, поздрави и лека ви нощ :>
това.)
//тук бях написала каква акад. теза ми се иска да напиша, която изследва (или по-скоро наблюдава във времето/препреглежда) - отделни исторически личности (в моя случай - артисти - големите театрални режисьори, теоретици и практици на 20./21.в) които са оставили своя огромен отпечатък в дадена сфера/живот/култура/период/етц. Наясно със събитийността в техните (отминали) животи - детство, израстване, любов, секс, здраве, успехи/провали, деца, брак, смърт; ние познаваме много повече от една биография, защото разполагаме и с изкуството им - описано на хартия, запечатано във видеа и снимки - знаем техните личностни предпочитания - цветове, форми, теми, изразни средства, обекти на изследване, естетика, вкусове, идеи, вярвания, разбирания, проекции, мечти, амбиции и пр, и пр.
Разполагайки с натала, можем по чисто изследователски методи да проследим всяко едно от значимите събития в живота на даден артист/човек (а защо не и да разгледаме мунданна, която отразява движението на планетите, без да ги сравнява с натал) като контекстова рамка на дадения исторически период, в който е живял), да отбележим силните и слабите планети в неговия хороскоп, да изведем аспектите и положенията, които са причина за всяко едно негово търсене, вкус, схващане и т.н.
Венерата ми е във Водолей, така че моята евентуална амбиция отива още по-далеч, а именно - след извеждането на определени сходства, които свидетелстват/пред(раз)полагат даден човек да е изключително значим за развитието на дадена сфера, да се използват предиктивни астрологични практики в настоящето и да се инвестира в обещаващи млади/живи активни учени, творци, прочее личности, които (ще) изведат света напред. Малко е да кажа, че светът още не е готов за нещо такова:Д //макар че за множество големи компании навън е практика да си подбират персонала, спрямо натала и съвместимостта с останалата част от екипа, но това се прави, по-скоро за да улесни управлението и екипната работа, а не от идеалистични мисли за световен прогрес.
това беше и моята изходна точка, когато реших да изследвам методите на астрологията, така че напълно те разбирам;
едит:
Харе, Харе!
Последно редактирано от Blab : 08-19-2014 на 07:52