- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- градски транспорт
В автобуса:
- Бабо, ще стигна ли с този номер до Централна гара?
- Не, синко...
Човекът се затюхкал и слязъл на следващата спирка.
Бабата сяда на неговото място, мърморейки си доволно:
- А, аз ще стигна....
![]()
обичам градския транспорт ей, миризлив и гнусен е, ама е такова преживяване за цял живот
аз като малък, когато пътувах с автобус стоях до вратата от притеснение да не изтърва спирката или да не успея да изляза. Сега ставам и отивам до вратата само, когато автобуса наближава спирката, защото пък иначе някой път шофьора като види, че няма изправени - не спира :Д , но най-гадното е една, две спирки някоя 100 годишна баба да се настани до мен и после да я карам да става в последния момент, за това сядам на първото място, пък после, ако няма други места се местя.
Последно редактирано от golemiq_korab_minava : 08-20-2014 на 18:39
ах любимо.. веднъж нямаше толкова къде да се хвана, а който знае 204 там към дружба като завива прави бая центрофуга, та помолих един чичо да се хвана за ръката му и така оцелях :ддд
да го запомниш
понеже живея до много интересно място, стадион
там тренират съответно и малки сладки ритнитопковци, такива гелосани на 12
120
аз слизам
тея са на вратата и ми пречат
знам си че са празноглави и хич не им се обеснявам, директно давам на псувни
явно някоя от майките им беше с тях, неква лелка дебела ми вика
АУУ МА И С ПРЕТЕНЦИИ
изивнявай че исках да сляза
другия път по главите ще им стъпвам щом не трябва да имам претенции
никога не се хващам, научила съм се да пазя равновесие, супер гнусно ми е :д
в много критични случаи обхващам със сгъвката на лакътя, и то ако имам дреха или с ръкава, ако е дълъг
хубаво умение
но при спирачки ме съмнява да работи
сподели?
Аз сериозно не знам как ще свикна с този градски транспорт в София. Под всякаква критика е, отчайващо е. Има метро, окей, колко оригинално и европейско, ама метрото топли тези, които си пътуват от Обеля и няма нужда да се лашкат един час с раздрънканите автобуси. Столица, метро, ама защо само в него да се вглъбили? Докато направят метро към всички точки, дотогава с тези автобуси е отчайващо.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
оу да, тоя текст в няколко автобуса съм го виждала поправен
какво правят хората докато се лашкат в градския![]()
мн ясно
аз преди като го виждах по-често всеки път се укорявах, че не си нося маркер или нещо пишещо върху гланц
мда, аз винаги имам маркер в себе си и понякога ми се иска да драскам по лицата на хората в автобуса/тролея :с
веднъж пък като бях още малка и не знаех уличния език в тролея една мацка, видимо алтернативна такава, с пънк прическа ме пита дали имам билетче, аз милата си помислих, че иска билет да си дупчи нали и казах, че съм с карта, а тя ми се изсмя и вика, че за карта й трябвало и бело :с
забелязала съм че шофьорите си бъзикат телефончетата често
първия път ми направи впечатление докато и влизаше в джоба на спирката, хич не погледна кво прави
последно видях на едни жп релси 10 метра поне да не гледа кво прави и то с две бездействащи ръце
аз пък забелязвам, че напоследък доста повече са с хендсфри
но преди си беше редовна гледка шофьора да е долепил ухо до телефона и с ругата ръка я държи волана, я си хапва от баничката...
пък понеже това е най-активната тема в момента нека си шерна събитието :д
https://www.facebook.com/events/3384...03900/?fref=ts
аре целувки : *
аз па му се кефя на градския, особено след като вече имаме нови 1-ци и 2-ки тролеи ;P
FunkyPie видях, че се возииш в 120 и живееш до стадион
в кой квартал си? може и на ЛС да ми кажеш![]()
хахаха, тва ще ме изкефи да отида и да видя откъде са снимките и после да обиколя всяко едно снимано място
но аз не говоря за разгорови, ще ги преглътна
зяпат си екранчетата на готините тъчпади, кой знае кво става във фб
еха, хубаво ивентче
с къв градски транспорт се стига до +това
аз напоследък като се возя все спират на някоя спирка да си купят кафенце и баничка, що не
аааа да на мадрид като слезе да си вземе царевичка е епик
едит: погледнах го къде е тва, с 1 и малко пеша може да се отиде![]()
- Баба седи в рейса до малка кифла и потропва с бастуна. Девойчето я поглежда с неприязън и изсъсква:
- Бабо, да си сложиш гумичка на бастуна, а?
- Баща ти е трябвало да си сложи гумичка на бастуна, чедо!