- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- градски транспорт
час и половина ме вози някава раздрънкано автобусче от Лъвов до Бизнес Парка, при това със закъснение в разписанието и в пристигането. Не мерси...
Метрото вярно, че е много удобно, ама е започнато от Бай Тошо още.
Майните ме радват с http://transport.plovdiv.bg/desktop/, когато и да съм ходел там все е по разписание и за 10-15мин изминавам 6-8 км без проблем.
78 или 79 ходеше до манга таун че така и не запомних
Неудобният момент, когато контрольорката е твърде...широка, за да се разминава с множеството пътници.
//провинция
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (
Аз един път си бъбрех по телефона в Тролей 2ка и някаква баба ми се изкрещя и каза: Да си затворя телефона и ме напсува. Случката беше 5 дни след като пристигнах в София. :/
А иначе в момента пътувам с 11-ка, много е цветно в Автобуса, цигани, чернокожи, азиатци, сирийци и други.
боли ма уя за тебе тебе и тебе не съм мърдал на повече от 100 метра от нас последния месец ОП ОП
Не бих ти казал копче, но наистина е невъзпитано в градския транспорт ;/
Иначе аз в автобус не съм се качвал от 3 години :Д така като ви слушам май даже по-зле е станало. Помня само, че в 204 беше мазало, а 102 като ти трябва е през 40 минути, a като чакаш 76/74 минават 5 един след друг
Най - тъпото да чакаш... 40 минути, ако не и повече. Направили 20 линии, ама като обслужват 40 спирки, мене какво ме бърка?! И както повечето живеят в определени квартали, а не в центъра, айде иди чакай. Въобще не намирам ефективността от този градски транспорт в София.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
омг тва с телефоните изобщо не е вярно, говори си на воля
аз два пъти съм виждала как неква бабка се злоби на някой с телефон
първия път ок, момичето вече говореше сиг 15 минути за любовния си живот
ама другия беше неоправдано
смис ква е разликата между тва да говориш по телефона и да си говориш с дружката
ама понеже е по телефон е неприемливо
ок
Защото в повечето случаи се говорят лигави приказки или някакви псувни, което е още по - грозно. Не си длъжен пък да слушаш някакви обяснение на някое лапе или как някой се е ядосал, че някой не му спрял на пътя, дразнещо е. Един дядо така се беше развикал на момиче и момче защо пък се целували в автобуса.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"