- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да му кажа, че го харесвам?
Кирилицата е задължителна
$h@d0w
Последно редактирано от Sh@d0w : 02-28-2012 на 20:14
Кирилицата е задължителна
$h@d0w
Последно редактирано от Sh@d0w : 02-28-2012 на 20:14
Аз си мисля да му кажа по този начин : когато останем насаме ще му дам да прочете една бележка в телефона ми на която му казвам всичко защото на глас няма да мога да му го кажа много много ме е срам . не искам да е по скайп защото не е толкова истинско а и искам да видя реакцията му . Какво мислите ще ми се получи ли ??![]()
![]()
![]()
И аз имам същия проблем ... историята е дълга .. Има намеци и от двете страни ? Просто не съм сигурна с действия наистина е разбира .. ние сме много добре приятели .. страх мее е да не прецакам нещо
Да много ме страх какво тои ще каже. Само че утре няма да мога да му кажа защото аз няма да оставам целя ден в училище (имам други задалжения
) Мислех във вторник да му кажа, Но маи ще ни пускат още няколко дни ваканция . Затова възможно най-близкия ден когато сме на даскало ще му кажа
![]()
Само си търсиш оправдание.Това е работа за 5-10 минути.
A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...
Ами.. то си се разбира ако момчето те харесва.
В смисъл има намеци, погледи, така нататък.
Иначе каза ли му, какво стана?
Last.fm
~ Seek the roses along the way, just beware of the thorns
~ Si vis pacem, para bellum
dontcare ^^
И аз съм с същият проблем!Но пак мога да те посъветвам.
В никакъв случай не му казвай.Ще изпадне в неудобна ситуация,а и ако не те харесва,ще се засрамиш и ще ти се провали живота.Не прави комплименти,казвай,че е гадняр и подобни работи.
Как да кажа на един мой приятел че го харесвам?
Kak da mu kaja, 4e go haresvam? 6esti klas sme. Stoim na edin 4in. Sunuvala sum go nqkolko puti. Mnogo e hubav, umen e. No ima Edin problem- naj- dobrata mi priqtelka su6o go haresa. Kakvo da pravq?
Направете си тройка![]()
Az sashto si xaresvam edno momche ot moeto selo kakto i ot moq klas razbrax che go xaresvam predi dve godini iskam da my kaja po chata no ne sabiram smelost,zashtoto me e strax da ne kaje na vsichki.Neznam dali i toi ima sashtite chyvstva.ako nqkoi zne lyiboven test da kazva![]()
ако имаше любовен тест аз постояно щях да съм влюбен в някоя
ама по въпроса ти просто започни някаква тема няма значение каква и го остави да почне да говори и по някое време му кажи,че го харесваш но принципно той трябва да направи първата стъпка, а ти трябва да му правиш някакви малки намеци, че имаш някакви чуства към него ако не се осазнае чак тогава му кажи по чата![]()
На първа страница редовно излизат тъпи теми от тази година. Обаче сега да са изместени от още по-тъпи от преди шест години вече е малко прекалено...![]()
просто гледай да сте във вас когато му кажеш и да си го черпила енергийна казвам ти без отказно работи (аз съм момче между другото)
Или му го казваш или му го показваш! Което ти е по-лесно! А показването може да стане с жестове, и ако не разбира от жестове с някакви по-сериозни жестове тогава, дето няма как да не се досети, може и с целувка! Тогава ще си проличи най-добре мисля!
Аз лично предпочитам в разговорите да са директни с мен! В чат изглежда някак си несериозно!![]()