.
Отговор в тема
Страница 4 от 7 ПървиПърви 1234567 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 156
    Мега фен Аватара на FunkyPie
    ако си водиш цивилизован разговор къв е проблема
    на такива футболистчета малоумни никой няма да им каже нищо, щото изглеждат некви страшни едва ли не
    и пак, все едно група ученици не е същата картинка-викане, смях, псувни
    пък и +тва кой те кара да слушаш
    Shut your mouth 'cause you're talking too much
    And I don't give a fuck anyway
    Everyone is fuckin' with my head now
    Don't stop fuckin' with my head now
    You're fuckin' with my fuckin' head now
    Цитирай Първоначално написано от ilovedeath Виж мнението
    А FunkyPie е кенгуру.
    Цитирай Първоначално написано от FunkyPie Виж мнението
    мда,добем добре ще е да го знам

Мега фен
    Не било вярно => 2 пъти ставал свидетел хора да недоволстват.
    Бабките са изкуфели и зат'ва си отварят устите, ама не си мисли, че сутрин като отиват или вечер като се прибират от работа им е до тва да ти слушат тъпотиите на хората. Дали ще се съобразиш или не си е твоя работа.

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Аз съм от хората, които много рядко ще си позволи да направи забележка в автобуса за каквото и да било. Мен не ми пречи кой какво прави в автобуса като цяло, но има някои неща, за които прекаляват хората и това е обществен транспорт. Не можем да променим комунистическото мислене на възрастните, ясно е. Но и това неуважение от повечето е неприемливо.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Мега фен
    заклеам се опитах се да не те запсувам

Мое ли да си толко прос е така ? кой те карал да слушаш ... Тия на по 40-50-60 години да не мислиш, че са си наръгали тапите в ушите и надуват металика ? Цял ден да те дразнят някви капути на работното място и накрая някво леке да си вдигне до теб телефона и да почне да си обсъжда социалния живот или, дори по-зле, някви битовизми от рода на тва кво да купи жената за довечера и на детето за рождения ден ...

А ти толко ли не моеш да затвориш и да обадиш като слезеш на който те е търсил като ще си задаваме малоумни въпроси ?

ем ок де кво ме нападнахте
    идеята ми беше че дали ще си с телефон или с приятели е все тая ама ще ти направят проблем само ако си с телефон
    смис на обществено място си и не ти е забранено да говориш ако не крещиш примерно
    тъпо е да ти се спре комуникацията
    влизаш в градски трянспорт, очаквай хора=>разговори
    А FunkyPie е кенгуру.

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    заклеам се опитах се да не те запсувам

Мое ли да си толко прос е така ? кой те карал да слушаш ... Тия на по 40-50-60 години да не мислиш, че са си наръгали тапите в ушите и надуват металика ? Цял ден да те дразнят някви капути на работното място и накрая някво леке да си вдигне до теб телефона и да почне да си обсъжда социалния живот или, дори по-зле, някви битовизми от рода на тва кво да купи жената за довечера и на детето за рождения ден ...

А ти толко ли не моеш да затвориш и да обадиш като слезеш на който те е търсил като ще си задаваме малоумни въпроси ?
    Това към мен ли беше?!
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

не, към мен
    споко
    А FunkyPie е кенгуру.

78 или 79 ходеше до манга таун че така и не запомних
    79
    78 e до враждебна

Мега фен Аватара на 102
    само не мога да разбера защо е винаги това възмущение
    някой/нещо те дразни --> казваш му го/търпиш го
    за кво се трябва да се оплаквате на текст а не да си отворите устите
    настроението не играе ли роля
    аз лично си казвам някой като ме изнерви

Град
    Варна
    102, кажи ми случка, в която си се развиквал в автобуса и за какво беше по - точно?

Мега фен Аватара на Dagichka
    е па вие гробна тишина ли очаквате в градския хаха реете се в облаците
    и аз рядко си отварям устата да правя забележки, ама примерно се сещам как някви две момичета, сигурно бяха 7ми клас МАКС не спряха да се хилят, да се снимат с айфончето, да издават звуци като животни и тва на супер висок тон, че целият тролей се издразни и аз станах и им казах да намалят тона, ако не искат проблеми (като че ли щях да им направя нещо де, аз съм добра душа) и те взеха, че се стреснаха и млъкнаха
    майка ми е даскалка и е много строга, учила ме е в градския, ако трябва да говоря с някой/по телефона да говоря тихо и колкото се може по-малко, е да, ама като си ученик и се прибираш с тумбата приятели от даскало ходи ги осмирявай да говорят тихо

Град
    Варна
    О, пък такива лигли, майко...

Супер фен Аватара на IWannaBeSedated
    Предпочитам да ми е шумно, отколкото миришещо на пот, манджа и подобни. Поне мога да си сложа слушалки, а да си запушвам носа е леко странно.

When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (

веднъж се прибирах с 90 от джъмбото извън сф и примерно 10 циганета слязоха от 12 и директно се качиха на 90
    леле.. бяха толкова зле
    сигурно бяха на 9-10 макс, подлудиха целия автобус с псувните си и само го обикаляха
    кой знае чие портмоне са откраднали
    после слязоха и отидоха пак на спирката на 12
    #дасимангалбезработа
    А FunkyPie е кенгуру.

Мега фен Аватара на 102
    Цитирай Първоначално написано от nIkEnCeTy_bE Виж мнението
    102, кажи ми случка, в която си се развиквал в автобуса и за какво беше по - точно?
    за такива неща не викам
    как го виждаш да ми действат такива глупости аььаххацасгаа
    виж ако съм в настроение казвам 'я по-тихо бе' и обикновено се получава
    иначе аз в рейс и не в рейс си се държа еднакво
    няма да крещя по телефона в никъв случай
    и некой да ми казва кво да правя.. гаххах

Мега фен Аватара на 102
    добре де
    крещя по телефона като ме ядосат ахаххаахааа /ако ми крещят отсреща

Град
    Варна
    Еми, виж, аз не се оплаквам и когато ме дразни нещо си казвам, но специално не бих се развикала в автобуса за нещо, което и аз най - вероятно ще направя.

интересното е, че на такива индивиди никой не смее да им каже и копче

а примерно веднъж бях на спирката на метрото горе и чаках рейс, имаше една жена с инвалидна количка и придружителка и едно момче с колело.. и идва рейса, чувам как момчето предлага помощ на жената да се качи нали, ама тя отказа, при което аз се качих вече и гледам и той се качва и целият автобус избухна как може той с тва колело да се качва, ква е тая младеж, жена имало с инвалидна количка, пък той я предреждал и някви такива супер тъпите прибързани изказвания.. и тоя пич като се ядоса и като се развика и им обясни, че е предложил помощ, ама тя не е искала и тн., а няква нагла лелка продължи да му обяснява как тва нямало значение и колко бил нагъл

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    добре де
    крещя по телефона като ме ядосат ахаххаахааа /ако ми крещят отсреща
    Аз по - скоро "Я се дръж малко по - сериозно" или "Ще се чуем пак" и затварям. хахахахах

Мега фен Аватара на 102
    казвах само че е тъжно да ви дразнят такива неща и да си премълчавате

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Dagichka Виж мнението
    интересното е, че на такива индивиди никой не смее да им каже и копче

а примерно веднъж бях на спирката на метрото горе и чаках рейс, имаше една жена с инвалидна количка и придружителка и едно момче с колело.. и идва рейса, чувам как момчето предлага помощ на жената да се качи нали, ама тя отказа, при което аз се качих вече и гледам и той се качва и целият автобус избухна как може той с тва колело да се качва, ква е тая младеж, жена имало с инвалидна количка, пък той я предреждал и някви такива супер тъпите прибързани изказвания.. и тоя пич като се ядоса и като се развика и им обясни, че е предложил помощ, ама тя не е искала и тн., а няква нагла лелка продължи да му обяснява как тва нямало значение и колко бил нагъл
    Хора и хора.

къде ти отиде дългият пост :о

Град
    Варна
    Премахнах го, че тръгнах да разказвам за ромите, което не се вмества тук много... май Хахахахах

Мега фен Аватара на 102
    кви роми бе да им еба майката мангалска
    те са като кучетата не трябва да им показваш страх
    а и обикновено баш са си като глутница
    ама гледат се на по-слабите да се репчат
    веднъж една жена на спирката бутна случайно неква сергийка и тия като заприиждаха като хлебарки
    добре че се приближих и казах Кво става тука бе че да се разотидат
    и тва от мен дето съм хърба се насраха
    заслужават некой здравеняк да им плесне по няколко шамара
    ся се сетих за мил спомен като бях по-малък и лудичък как пръснах за кеф един мангал пак на спирка
    пак заради неква жена но не знам къв беше проблема май просто и досаждаше и не щеше да я остави на мира

избягвам да категоризирам хората така, ама да, факт е, че повечето цигани са си доволни мръсни гадове
    обаче мен не са ме закачали май досега хмм за сметка на това пък, преди две години няква дебела нормална на вид лелка с 4-5 огромни торби ме обра в претъпкан 204

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си