.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 67
    Голям фен Аватара на Ouroboros
    Наивен неуспешен тъп и прост трол.

По темата - взимаш оцет. Много. Гълташ на екс. Гълташ пакетче сода. Подскачаш. Много. Или ще се оригнеш, или ще пръднеш. И в двата случая, бебето ще фръкне от теб като ракета. Късмет.

Цитирай Първоначално написано от Ouroboros Виж мнението

По темата - взимаш оцет. Много. Гълташ на екс. Гълташ пакетче сода. Подскачаш. Много. Или ще се оригнеш, или ще пръднеш. И в двата случая, бебето ще фръкне от теб като ракета. Късмет.

Голям фен Аватара на hey.mistery
    Цитирай Първоначално написано от Lil_sti4 Виж мнението
    Мислех го за различен.

Много мислиш.

И акъла ли някой ти го отне или него просто си го нямаш?

Ти ебаваш ли се с мен
    Не е, не се еба, не искам и от мен да забременееш.
    А той знае ли, че си бременна?

anonymous768631
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Summer Fresh Виж мнението
    Бъркай с двата си пръста в гърлото, ама внимавай да няма по тях сперма, че може още веднъж да забременееш.
    Това е най-величественото нещо, което съм чел в последно време. Умрях да се хиля.

Мега фен Аватара на deitona22
    Град
    София
    Той ли ти вдигна краката във въздуха и те е разкрачил че да ти го набута ?
    Ако си бременна и запазиш детето,го съди за издръжка.Ако не го искаш-аборт

Съобщи на "Съдби на кръстопът" -,-

гълтането предпазва от забременяване

Голям фен Аватара на mrankoniiii
    Като родиш , да ни почерпиш ейй.
    Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Мега фен Аватара на baby_baby
    Цитирай Първоначално написано от shmatarok Виж мнението
    Проста работа. Поне успя ли да натриеш носа на всичките си приятелки, че си си хванала батко?

Деца, грам акъл нямате.
    +++

Не знам положението ти е критично :/ просто кажи на ваще.Ще те увикат бият,но поне ще имат план и може нещата да се оправят от колкото да седиш и да се чудиш какво да правиш и дали си бременна

Egregious! Мега фен Аватара на burpp
    Град
    Някъде, където мисловната дейност надделява незнаниет
    Бях забравил колко забавен може да е този форум. Фиу, чисто лечение за депресия.

В случай, че не си трол - незабавно кажи на родителите си.
    А за всички други, тя е просто на 14, защо има гадже.. защото няма акъл, това е ясно. Насилена е и все пак тя с какво е виновна ако този простак просто е започнал да я разсъблича, тя е дете, не знае как да реагира. Спрете да обвинявате жертвите! Независимо какъв процент от вината има тя, той пак е ПО-виновен.
    В случай, че не си трол - как не те е срам да се забавляваш с коментари по такъв въпрос, помисли за жертвите на сексуално насилие, срам нямате!

Супер фен Аватара на CoockieMonster
    Цитирай Първоначално написано от Summer..lov3 Виж мнението
    Ти какво си мислиш че един 19 годишен ще иска от теб?
    Момент. Когато бях на 14, моят приятел беше на 18. Къде 18, там и 19, но както и да е. Той винаги ме е изчаквал да бъда готова. Направихме го когато аз посисках и никога няма да съжалявам за действието си. Вече две години сме заедно. Мисълта ми е, че не всички мъже на тия години за боклуци само за единия секс. Това, че един е такъв, не значи, че всички на неговите години са такива. Нистина има различни мъже. Това е малко извън темата, но ...
    Към авторката: Спри да тролиш. Личи от далече, че си измисляш..

Абе ти малоумна ли си ? Не те ли е срам да се подиграваш и шегуваш с подобни неща като изнасилването бе пикло тъпа
    Заслужаваш някой да те хване и наистина да те изнасили като толкова те кефи да го играеш жертва .

Намирисва ми на тролене.
    Умри в ужасни мъки, ма! Вълците да те изядат, дано!
    Пфуу!!!

Повече от фен Аватара на analgin
    слабо

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    Цитирай Първоначално написано от Aeternal Виж мнението
    Роди му дете. Така със сигурност ще му го върнеш.
    А,не! Страшно е :д
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

не ми дреме за проблемите ви. ууууууууууууууууууууууууу ууу

на 14 ходиш с 19 годишен.. проблема си е чисто и просто само твой.. опраай се тъпа пача!
    |DC -Wild#Cat!!♥

Ти ебаваш ли се с мен

Ти как мислиш!

Едва ли те е „насилил“ да отидеш в тях и една ли насила ти е съблякал дрехите + това ти си на 14години,за какво мислиш,че момче на 19 ще тръгне с теб? Може би защото „много те обича“ ?
    Ох не знам какво да кажа,nevermind
    Като ти закъснява цикъла взимаш от мама и тати 5 лв отиваш до най-близката аптека и си правиш тест. (упътване ИМА да не правиш после нова тема „Как да си направя теста за бременност?!?“)
    Ако е отрицателен няма ядове,обаче ако е положителе,търсиш бъдещото „татенце“ за пари за аборт

Angry

Направо ме вбесихте с тези коментари , независимо дали е трол, коментарите ви от рода на "ти си на 14, а ходиш с 19 годишен, какво мислиш, че ще иска от теб, умри пача тъпа, това заслужаваш, дано наистина те изнасилят, така ти се пада" ме възмутиха!
    НЯМАМ ДУМИ, всяко малко момиче може да се излъже! И не само момичетата, на 14 години все още са си деца, могат да бъдат манипулирани.. като видят, че някой им обръща внимание и се лепят като циганче на вафла (извинете, знам, че е расизъм)
    Като изключим трола - НЕ, не мога да повярвам, че в 21 век все още обвинявате жертвите на сексуален тормоз, после няма да се самоубиват, не стига, че са изнасилени дори и обществото ги отхвърля след това с извинението, че сами са си виновни! Много сте зле, заклевам се.
    Засрамете се!

Цитирай Първоначално написано от Ouroboros Виж мнението

По темата:
    Аз препоръчвам коремни преси оти да се претовариш и може да получиш спонтанен аборт. Бутилка домашна ракия. Смело пий не я жали. Започне ли да ти е весело и да залиташ си готова. Пък, ако не стане, поне ще си имаш стегнато коремче, махмурлук и бебе.

Jesus, ако проблемът ти е реален и не си го измислила кажи на вашите. Ще ти се покарат малко, ще използват точилката или дъската за рязане пък после ще отидете на лекар.

Имам една приятелка, която е на 14 и ходи с 19\20 годишен..
    Вени ти ли си?? :O :O

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си