.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Hybrid View

Мега фен Аватара на Dagichka
    Ewok, сподели си мъката ^^

не съм близка с никой от роднините/семейството ми. да, живея с наще и сестра ми (която се връща за ваканции), но освен обща кръв друго общо нямаме особено.. за роднини (братовчеди, лели, баби и тн.) пък да не говорим, майка ми се е скарала с нейната сестра преди години и не си говорят, двамата ми дядовци са починали отдавна, едната си баба загубих като бях малка, а с другата сме в такива лоши отношения, че хич и не искам да я виждам (била е против самото ми раждане хаха както и това на сестра ми, тъй като майка ми е по-тъмна, пък баща ми (нейн син) е по-светъл и тя не искала да се родят "черни врабци").
    таа не мисля, че човек е длъжен да е близък с "близките си", уважавам и съм благодарна на наще, че са ме отгледали в що-годе добри условия, не са ме били или изоставили примерно, но в някакъв период (18-19г) вече за мен си е напълно нормално да се откъснеш от тях и да не си им длъжен, ако може как да се издържаш и да живееш сам де. аз все още живея при тях, те ме хранят и обличат, така че се старая да им следвам реда, обаче това не значи, че си държа езика зад зъбите по спорни теми, нито че им споделям някакви мои си терзания и размисли, които се различават от нормалните битови/ежедневни неща, които обсъждаме.

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Цитирай Първоначално написано от Dagichka Виж мнението
    Ewok, сподели си мъката ^^
    Някой друг път, че доста съм набрала

Пфу, успокоих се малко, четейки коментарите. Но все пак май ще си стана черна овца в скоро време.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си