Не знам какви са тия снимки, които си сложила но това е абсолютна глупост. Изключително несериозно е да слагаш 2 снимки в интернет и да пишеш под тях че при едната такъв бил ефекта от еди какво си а при другата от "нам кво си"... това всеки може да го направи за 5 мин с фотошоп, това е смехотворно!
След като още в началото твоите "доказателства" са меко казано смешни и детски, какво остава за другите!? - чула от еди кой си че еди кой си бил влезнал в психиатрията заради еди какво си, в еди коя си болница еди кво си и т.н. ами това всеки може да го каже но това не означава че е истина. Измислици, които не са подкрепени с никакви имена и факти, нито линкове от които да прочетем. каква тежест очакваш че имат?
Чимайра, или както се произнася/пише това, по-добре се захвани и осведоми децата и тийновете за вредните ефекти от алкохола и цигарите които реално всяка година убиват много много много хора, вместо да се правиш на компетентна на тема канабис/марихуана/коноп, ако ще да си в 100 групи към общината, като знам колко са начетени и как четат информация от преди 50г става ясно колко знаеш. Самият факт че наричате тревата наркотик е някакво безумие. Ти сама си написала, че според теб наркотик е това което пристрастява, е как тревата да е наркотик като тя не пристрастява и е доказано че не предизвиква физическа или психическа абсистенция.
http://medicalmarijuana.bg/eu/eu-opit/ https://www.facebook.com/MedicinskaMarihuanaBulgaria
Ето ти чети, има 1000 линка поне на професори от Америка и цял свят които са доказали с проучвания лечебните качества на марихуаната. Не случайно в не малко щатове в Америка вече е легализирана.
Чети чети и не се излагай с глупавите преднамерени информации с които са те зомбирали!
Доказано е от редица изследвания, че THC спира развитието на канцерогенните клетки в организма, имаше статии за това и то отдавна се знае, облекчава болките на страдащите от епилепсия, повлиява благоприятно на глаукомата и др, и др. положителни ефекти.
И нека уточня нещо, аз не съм ЗА употребата на наркотични и упойващи вещества. Аз съм за това, човек да чете и винаги да се информира и за двете или всички гледни точки, които има по въпроса и да прочете доводите които произтичат от тях и да прецени сам.
Според мен, забранена е, защото е засегнала нечии икономически интереси и то е ясно чии - на фармацевтичната мафия, на огромните световни корпорации които произвеждат лекарства и тютюневата и алкохолната индустрии. Като прибавим към това и създаване на монопол на мафията и високата цена на която се търгува, картината се избистря.
Последно редактирано от igaydarov : 08-23-2014 на 21:26