.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 43

Относно "Едната Вежда" Съвет?

Здравейте Нов съм и ще ви питам един въпрос, но моля без хейт и разни подобни ами изкажете вашето мнение и дайте съвет?

Момче съм на 21г..и да имам "една вежда" като цяло през живота си съм имам 3-4 случая някой да се направи на интересен и да ми се ебава за това, но въпроса ми е отстрани как изглежда, какво мислите за хора като мен??? Щото не знам имам чувството,че понякога точно заради "това" някое момиче няма симпатии към мен и прочие или,че ме гледат тъпо/странно..

Ся ще кажете ем изчисти ги, е да ам то вече на 21г. и сега ако ги изчиста просто не знам не се виждам в подобна ситуация, мисля,че би ми било много тъпо.. щото както ще се намери да ти каже някой Е "тоя е с една вежда", ще се намери да ти го каже и като я изчистиш...
    Знам,че това не е недъг или нещо от сорта,но понякога хората се захващат и за най-малкото,въпреки,че нито съм дебел,нито слаб,нито тъп, нито идиот,спортувам/ разбирам от пц-та, уча,...

Моля някой за истински съвет... ако все пак някой откликне, гледам,че тук се обсъждат всякакви теми, може да напиша някой други неща...

Супер фен Аватара на Christinna
    Еми как да ти кажа, не ми е много готино да видя момче с една вежда. По-добре направи нещо по въпроса понеже и попринцип не е окей.

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    Определено не е ок... даже биха ти се зарадвали и заговаряли повече след това. Ти си решаваш. Щом според теб ти няма нищо освен това - отстрани го - лесно е!

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

Мега фен Аватара на Dagichka
    http://prikachi.com/images/921/5201921C.png положението чак такова ли е?
    ако теб те притеснява и ти сваля самочувствието помоли някоя добра приятелка/сестра или отиди на козметик
    но и другата крайност не е добра http://prikachi.com/images/967/5201967W.jpg така че внимавай :д

Ауу...
    и двете снимки са брутални
    а тоя втория не мога да го гледам направо.. много противно същество

За да пишеш в тоя форум най-малкото ти сам не се чувстваш комфортно така. Т.е. направи нещо заради себе си, пък после обръщай внимание на мнението на другите. Ти така или иначе в момента не се харесваш. Както каза колежката отгоре - козметик или приятелка/сестра да се заемат с проблема ти

Знам,ли ако го направя не знам да ли самия аз ще се харесам, а и да се харесам ок хубаво да.. но После какво трябва през седмица да си чистя веждите което не е нещо мъжкарско (ако мога така да се изразя), щото мисля,че ще е тъпо момче да си чисти веждите всяка седмица и оп спреш и пак както преди, Разбирам да е прическа както и да е, от 7години всеки божи ден съм с прическа тип Кристияно Роналдо и прочие..

Ей това как ще отговорите: Запознаеш се с момиче станете близки, излизате, гаджета и оп изведнъж разбира,че на равно се нея си чистиш вежидите!

Цитирай Първоначално написано от teenproblem22 Виж мнението
    апознаеш се с момиче станете близки, излизате, гаджета и оп изведнъж разбира,че на равно се нея си чистиш вежидите!
    Ще си помисли, че отделяш внимание на външния си вид. И това ще й направи добро впечатление.

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    Много момчета го правят, защото наистина не изглеждат добре с bushy веждите си ..
    Няма да си първия и последния!

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

Мега фен Аватара на xoxi
    На мен не би ми пречило, стига да не е някакъв екстремен случай.
    Но ако ти самия не се чувстваш комфортно по този начин, може да потърсиш начин да оправиш проблема, като имаш на предвид, че това ще ти коства непрестанни грижи. Но ако искаш да го правиш, само за да се харесаш на някоя фръцла, на която това й е големия проблем, по-добре недей. Едва ли ще си заслужава.

Цитирай Първоначално написано от Dagichka Виж мнението
    http://prikachi.com/images/921/5201921C.png положението чак такова ли е?
    ако теб те притеснява и ти сваля самочувствието помоли някоя добра приятелка/сестра или отиди на козметик
    но и другата крайност не е добра http://prikachi.com/images/967/5201967W.jpg така че внимавай :д
    Няма да си кривя душата веждите са ми черни и гъсти (Тип Войводите както са били преди ако някой има на предвид за какво говоря) Леко по малки са от този на първата снимка, за Втория няма шанс да се направя такъв...

Цитирай Първоначално написано от batalizator Виж мнението
    Ще си помисли, че отделяш внимание на външния си вид. И това ще й направи добро впечатление.
    Ахм добре приемам отговора ти, но аз като изключим това за веждите Хигиената ми е много-високо Равнище, Бръснене,постригване, мишници, долу.. зъбите по три пъти на ден/Конец,чат пат и вода за уста(относно зъбите просто не мога по-друг начин)

anonymous708973
    Guest
    Боже Господи, ти нямаш топките да вземеш решение дали да отстраниш 10 косъма и питаш във форум, а се имаш за мъж?

Ще ти го сдъвча и изплюя - аз мъж с една вежда не бих търпяла. Дори съм оправяла веждите на бивше гадже - нищо срамно не виждам в това, че иска да си изчисти няколко косъма от ключа.

Цитирай Първоначално написано от xoxi Виж мнението
    На мен не би ми пречило, стига да не е някакъв екстремен случай.
    Но ако ти самия не се чувстваш комфортно по този начин, може да потърсиш начин да оправиш проблема, като имаш на предвид, че това ще ти коства непрестанни грижи. Но ако искаш да го правиш, само за да се харесаш на някоя фръцла, на която това й е големия проблем, по-добре недей. Едва ли ще си заслужава.
    Точно това е проблема,че ако реша да го направя трябва постоянно да се занимавам с това, а и като знам как растат космите сиг на седмица две трябва да го правя.... Не искам да го правя заради някоя кифла или прочие, много повече предпочитам скромна, симпатична, не гледам парите,.... но и да се харесам на някоя какъвто съм сега, все ще се намери някоя приятелка,приятел който да наговори нещо и като ги знам всички как вярват на "хора които се пишат на приятели на когото и да било,но когато имат нужда винаги ги няма" шанса е малък...

ползвай наркотици и ще ти мине

Еми ще го правиш, като ти е проблем. То хем така хем иначе... пък и верно след като осъзнаваш, че не ти е добре така какво си тръгнал да искаш мнение във форум дали да си оскубеш веждите?

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Събери си малко кинти и отиде на лазер, за 2 см, черни косми, няма да е 1000 лева
    n00bs

Направи 1-та си вежда на две . Няма нищо лошо или срамно , по-добре да си ги махаш и да се чувстваш комфортно отколкото да не ги и да се чувстваш зле ,че хората ще те зяпат . Ако трябва да сравнявам и избирам м/у момче/мъж с две вежди или с една - > Винаги ще избера с две . Просто направи си го като рутина Все едно си миеш зъбите

От страни как изглежда, хм.. на теб как ти изглежда момиче с 1 вежда, когато я видиш от страни ? Великолепна?
    По принцип съм на мнение, че човек трябва да изглежда така, както си иска. Ако смяташ, че формата на веждите ти не е привлекателна просто я промени, дали ще е 1 или ще са 2 винаги ще има кой да ти се присмее, не можеш да угодиш на всички. Та в общи линии- направи каквото сметнеш за добре, ако се чувстваш некомфортно отиди на козметик и той/тя ще се погрижи за проблема. Успех
    П.п.- За да имаш красив и поддържан външен вид изисква време и занимание, но не мисля, че чистенето на вежди 1 път месечно изисква чак толкооова много време! Пък и какъв по хубав начин за губене на време от това да се разкрасиш, хаха
    Последно редактирано от Adorable Sunshine : 08-25-2014 на 18:32

Мега фен Аватара на xoxi
    Точно това е проблема,че ако реша да го направя трябва постоянно да се занимавам с това, а и като знам как растат космите сиг на седмица две трябва да го правя.... Не искам да го правя заради някоя кифла или прочие, много повече предпочитам скромна, симпатична, не гледам парите,.... но и да се харесам на някоя какъвто съм сега, все ще се намери някоя приятелка,приятел който да наговори нещо и като ги знам всички как вярват на "хора които се пишат на приятели на когото и да било,но когато имат нужда винаги ги няма" шанса е малък...
    Човече, ти тая вежда я изкара ебаси пречката в отношението ти с другите хора/момичета. Нито един нормален човек няма да ти направи проблем точно пък за това. Ако на някой му пречи толкова, че да не иска да има нещо общо с теб, води си изводите що за стока е тоя човек.
    А на теб щом хем ти пречи, хем не ти се занимава с поддръжката, сам трябва да си прецениш с кое ще направиш компромис.

Не,че е пречка в отношението... просто когато нещоо куца, а няма друга адекватна причина или нещо от сорта клоня към това с веждата...

Добре ще ви разкажа една случка от скоро, надявам се да няма хейт... Като си разцъквах една игра и попаднах на едно момиче така в играта сме комуникирали често и се нещо си лафехме това онова и викам може ли фб.. и гледам тя ще учи в същия университет, същата специалност като моята(само,че аз съм малко по-голям) и така още повече разговори,(някой ще каже е щом момиче играе игри заеби я за нищо не става, напротив много хубаво и красиво момиче)Двамата сме от различни градове, а университета е пак в различен град
    И да продължа.. Видях,че вече е започнала лекциите тя,статуси това онова,че е в града.. и след седмица на мен ми се налагаше да отида до Факултета да си изкарам една бележка там.. !!!АБСОЛЮТНА СЛУЧАЙНОСТ!!! и отивам значи и се качвам в Учебния отдел в факултета и гледам същото момиче чакаше на другата врата, поглеждам пак Фб и същото момиче, и заговорих я, и така един час си лафихме до като чакахме... Тя беше с две момичета и едно момче, и тоя същия гледаше,че сладко сладко си говорим, нищо с него не съм си отговорил или каквото и да е...
    както и да е свърших си работата и трябваше да тръгвам, казах и чао и тя ми се усмихна и каза чао...
    След това като се прибрах вкъщи вечерта влизам в фб и така си се мотам,и влезнах в нейния Фб и гледам онзи "който ме гледаше" имаше някъв пост в нейния фб.. И влезнах да го погледна тоя...

И какво да видя, значи пак повтарям абсолютно непознат,нито съм си говорил,нито нищо... най-отгоре в неговия ФБ като статус си сложил "Хората цели държави разделят, ти едни вежди не можеш"( без да се конкретизира) и гледам написан статуса преди 6 часа, точно когато си говорех с това момиче.

ХА-ХА-ХА По-долно същество едва ли има,но с това искам да ви кажа,че някой хора са просто кретени....

Някакъв коментар?
    Последно редактирано от teenproblem22 : 08-25-2014 на 19:02

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Аууу, сякаш отнема 5 часа да си оскубеш с пинсета космите над носа, че не искаш да го правиш всяка седмица. Като си мързелив и инатлив стой си така. Ама според мен нищо не губиш, ако пробваш да ги махнеш тея косми поне един път и да видиш какво ще стане.

Мен не ми харесват хора с 1 вежда, не бих харесала такъв. Най-малкото изглеждат сякаш винаги гледат злобно, а на това отгоре и че не им дреме как изглеждат, което си е лентяйство.

Мега фен Аватара на xoxi

Някакъв коментар?
    Чудо голямо.
    Дай една снимка да я видим тая вежда дали поне си заслужа драмите покрай нея или не...

Голям фен Аватара на Starless
    Щом го мислиш, че питаш и във форум, явно ти създават някакви комплекси.. Направи необходимото, ще се чувстваш по-добре. На мен не би ми било приятно срещу мен да стои такъв човек. Най-малкото изглежда не хигиенично и не поддържано.

wow не би ви било приятно срещу вас да стои такъв човек.. добре ясно, значи ако видите някой който е куц,сляп,заекващ,инвалид значи него дори ще го наплюете, запсувате и набиете спрямо вашата логика???
    Значи да почнем всички така да правим, ти си тъпа бегай от тук ти си грозен махай се, бритона ти е на криво марш, ти си дебела махай се, ти недъгава аре бегай..?

Браво, е за това говорех...

Щом толкова си обичаш веждата не я разделяй, но не обвинявай другите за техните разбирания за красота и естетика. За някои това може да е привлекателно и естетично.. за други дори противно. Какво да правиш.. society, get over it.
    Не знам защо сравняваш 1 вежда с инвалид. Ти можеш да промениш начина по който изглежда веждата ти, слепия не може да прогледне.
    Всеки човек има предразсъдъци, малко или много. Някои се опитваме да се борим с тях.. други не. Не очаквай всички да са open minded и бъди готов да понасяш критики. Плюс това ако ти харесваш веждата си няма логика да се обиждаш от подобен тип коментари. Какво искаш да ти кажем всъщност?
    Не можем да бъдем привлечени от всички! Всеки човек има различни предпочитания.
    Последно редактирано от Adorable Sunshine : 08-25-2014 на 21:17

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си