.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 43

Hybrid View

Мега фен Аватара на xoxi
    На мен не би ми пречило, стига да не е някакъв екстремен случай.
    Но ако ти самия не се чувстваш комфортно по този начин, може да потърсиш начин да оправиш проблема, като имаш на предвид, че това ще ти коства непрестанни грижи. Но ако искаш да го правиш, само за да се харесаш на някоя фръцла, на която това й е големия проблем, по-добре недей. Едва ли ще си заслужава.

Цитирай Първоначално написано от xoxi Виж мнението
    На мен не би ми пречило, стига да не е някакъв екстремен случай.
    Но ако ти самия не се чувстваш комфортно по този начин, може да потърсиш начин да оправиш проблема, като имаш на предвид, че това ще ти коства непрестанни грижи. Но ако искаш да го правиш, само за да се харесаш на някоя фръцла, на която това й е големия проблем, по-добре недей. Едва ли ще си заслужава.
    Точно това е проблема,че ако реша да го направя трябва постоянно да се занимавам с това, а и като знам как растат космите сиг на седмица две трябва да го правя.... Не искам да го правя заради някоя кифла или прочие, много повече предпочитам скромна, симпатична, не гледам парите,.... но и да се харесам на някоя какъвто съм сега, все ще се намери някоя приятелка,приятел който да наговори нещо и като ги знам всички как вярват на "хора които се пишат на приятели на когото и да било,но когато имат нужда винаги ги няма" шанса е малък...

Мега фен Аватара на xoxi
    Цитирай Първоначално написано от teenproblem22 Виж мнението
    Точно това е проблема,че ако реша да го направя трябва постоянно да се занимавам с това, а и като знам как растат космите сиг на седмица две трябва да го правя.... Не искам да го правя заради някоя кифла или прочие, много повече предпочитам скромна, симпатична, не гледам парите,.... но и да се харесам на някоя какъвто съм сега, все ще се намери някоя приятелка,приятел който да наговори нещо и като ги знам всички как вярват на "хора които се пишат на приятели на когото и да било,но когато имат нужда винаги ги няма" шанса е малък...
    Човече, ти тая вежда я изкара ебаси пречката в отношението ти с другите хора/момичета. Нито един нормален човек няма да ти направи проблем точно пък за това. Ако на някой му пречи толкова, че да не иска да има нещо общо с теб, води си изводите що за стока е тоя човек.
    А на теб щом хем ти пречи, хем не ти се занимава с поддръжката, сам трябва да си прецениш с кое ще направиш компромис.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си