- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Проблеми с нервите .
Съгласен съм да си използвам енергията за някакъв спорт и ще го направя защото септември месец пак почваме баскетбол но това с размислянето на другия ден съжалявам че не съм го набил .... Но ще помисля над нещата които написа . Благодаря![]()
Ето ти още една гледна точка - да го набиеш въпросния няма да ти изкара никакви пари предполагам, ще създаде всеобщи негативни емоции и като цяло е просто безсмислено. Замисли се какво ВСЪЩНОСТ получаваш когато си забиеш юмрука в нечии зъби. Ръката те боли. Въпросните зъби прокървяват, евентуално някой пада. От публиката свестните хора се махат от тази жалка сценка, олифогрените се кефят истерично. Неандерталщина и нито дума повече. В едва ли не всеки град има клубове по най-различни бойни спортове, където човек може да се запише и ако иска да се бие - ще има противници в неговата категория. Тва с ученическите сбивания е егати простотията. Голяма част от "бичетата" в класа ми когато бях в началното училище както тогава, така и сега не им е дошъл акъла в главите и виждам блестящи кариери в наркобизнеса. Просто защото не стават за друго.
Не знам но вече когато става въпрос за бой аз съм много надъхан тръгвам на бой и нещо ме спира .