.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 44

Ужасно многоооо го ообиииииичаааааам / но той ме мрази.

Сигурно днес ще ми е последният ден искам да се самоубия не виждам светлина в тунела обичам го ужасно много но дори не сме и ходели!?? Защо го обичам тогава? Възможно ли е да го обичам като дори не сме били обвързани?
    Всичко започна преди една година и половина запознахме се в едно малко кафенце той ходеше сутрин с приятелят си а аз с приятелката си и той почна постоянно да ме закача научи ми името и след това се запознахме официално.Дълго време си ме закачаше след това ме намери в фейсбук писахме си излязохме един два ,три пъти през тези пъти аз се дърпах понеже моята приятелка много го харесваше и аз го харесвах но го криех от нея защото тя много си го харесваше а той явно УЖ харесвал мен. И не след дълго приятелката ми си хареса друг и се зарибяваха а аз се влюбих в този Боклук така го наричам, защото не беше много стока беше глупав грозен и с едни и същи дрехи облечен ноооо аз се влюбих в него не исках да го призная пред себе си и той твърдеше че е влюбен в мене но аз си криех чувствата към него с мисълта че може би е някво временно увлечение.Излизахме мин лято почти цялото гушкахме се той ме целуваше аз се дърпах абеее много хубаво ми беше.След това дойде зимата и всичко свърши нито го чувах нито го виждах нито му пишех той ми пишеше от време на време някакви несвързани абсурдизми ... И така цяла зима не съм спирала да мисля за него .И лятото пак се срещнах ме излизахме и накрая легнах с него ............ чувствах че го обичам .... плачех за него чаках да ме потърси но ме търсеше от дъжд на вятър ... а уж искаше да сме заедно :о.След време почна да разправя глупости за мен а аз пак ходех при него ;( ! И един слънчев ден гледам обвързан за приятелката на сестра му ( не му е истинска сестра от друг брак на баща му но това няма значение пише му се сестра) обвързани много влюбени а аз се съсипах бях на косъм да се самоубия след една седмица влизам в фб и гледам човека ме е блокирал и пак ми се искаше да се самоубияя многоооо го обичааааам пиша и плача искам го обичам го знам че с тази няма да се раздели всеки ден снимки в фб всеки ден заедно всеки ден в тях всеки ден прегръдки целувки а аз плача и го обичам и искам да умраа не ми се живеее знам че е боклук но го обичам никога няма да го забравя обичам гоооооооооооооооооо искам го пааааааак ;(
    Защо ме блокирал във Фб аз не му пишех просто гледах снимките и плачех.Май е било само за секс! Как да го забравя като чувствам че го обичам пффф дори не мога да пише толкова зле се чувствам ;(((((((((((( Явно ме мрази.
    Той е първото момче което обичам.
    Последно редактирано от nighttt : 08-25-2014 на 13:18

Мега фен Аватара на xoxi
    Ще пораснеш и ще ти мине.
    Ще поумнееш и пак ще ти мине.
    И ще спреш евентуално да се правиш на интересна, когато някой ти показва чувствата си.
    И после няма да се чудиш защо този някой няма вече интерес към теб.

Като си го мислила за боклук как очакваш той да се отнесе с теб?

Винаги съм се държала добре с него ! След това вече го наричам Боклук!!!!!!

Ти си се дърпала от него, от целувките му и сега се чудиш защо той е с друга и не ти обръща внимание...интересно.

Мега фен Аватара на RapExotic
    Цитирай Първоначално написано от nighttt Виж мнението
    така го наричам, защото не беше много стока беше глупав грозен и с едни и същи дрехи облечен
    И след като го смяташ за такъв как очакваш да е с теб? Не очаквай уважение от хората щом ти самата не уважаваш своя избор.

Той се държеше лошо с мен а аз търпях защото съм влюбена в него.След всеки следващ път като ме викаше при него той расправяше на приятелят си всичко дословно и с много глупости и аз не издаржах и един ден в който ми писа си признах явните чувства и му казах че ми е гадно защо ме е говорил тей и той ме нападна и почна да ме обижда с много лоши думи и аз просто се разплаках и казах чао
    Последно редактирано от nighttt : 08-25-2014 на 15:49

Извинявай, на колко години си? Струва ми се, че трябва да пораснеш и да се стегнеш. Просто го преглътни и продължи напред. Намери си занимание-излизай, срещай се с хора и не мисли за глупости. Има такива момчета и ще има. Не може по този начин да се самосъжаляваш-не го заслужаваш! Има още момчета-млада си, ще се запознаеш, ще обикнеш нчкой, който ще бъде отговорен и ще се държи добре с теб. На първо място се стегни и се радвай на слънцето и живота.
    To Be Good Is Not Good Enough,When You Dream Of Being Great!

Супер фен Аватара на Christinna
    Аз мисля, че много преувеличаваш. Не мога да дам сериозен отговор, при положение че си писала че искаш да умреш и т.н. Но предполагам си на 13-14 така че ти е простено.

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    Цитирай Първоначално написано от nighttt Виж мнението
    Сигурно днес ще ми е последният ден искам да се самоубия не виждам светлина в тунела
    Добре, че не виждаш светлина в тунела, че иначе тогава ... много лошо ..

Така де, шегата настрани..
    Винаги ще има такива хора, които ще те нараняват. Това ще ти е за урок след време когато се занимаваш с други момчета. Ще ги преценяваш отначало..
    Възможно е да обичаш без да си била с него.. да, но все пак трябва да забравиш за него. Изтрий го и ти от всякакви социални мрежи и т.н. Престани да му гледаш глупавите снимки! Самонараняваш се! По-скоро ще спреш да мислиш за него ако не го виждаш никъде. Прави неща за себе си.. не мисли само за това!

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

Просто съм се отчаяла боли много.

Повече от фен Аватара на FemaleEyes
    Преди всичко трябваше да напишеш на колко си но това няма няма значение тъй като не мога да напиша нищо с което да ти променя начина на мислене или пък да те накарам да не се самоубиваш. И аз съм мислел за самоубийство и съм търсел съвети но никакви съвети не помагат. Човека който дава съвети трябва да се постави на твое място и чак тогава трябва да ти дава съвет. Ти го обичаш и някой тук може да ти каже забрави го или не се занимавай с такива боклуци като него. Но тези хора дават съвети без да знаят как се чувстваш, те ти казват да го забравиш но не знаят колко е трудно. Все пак, ето какво мисля. Не е трябвало да се запознаваш с него а трябваше здраво да работиш по външния си и така само да си мръднеш пръста и ще имаш всеки който пожелаеш. Такива като него са от типа женкари... за тях момичетата са като предмети. Но също има и момичета за които момчетата са като предмети и те ги манипулират по начина по които този изрод е манипулирал теб. В живота всичко си има цена това е истината, и или ти ще ги мачкаш, или те ще мачкат теб. Това го разбрах когато вече беше късно.
    Последно редактирано от FemaleEyes : 08-26-2014 на 07:19

Супер фен Аватара на Kitty Bloom
    xoxi ти го каза най-точно!!!
    Не може да се дърпаш толкова много време и да си мислиш, че той ще те чака. Няма смисъл да се самоубиваш заради някой, на който не му пука за теб. Покажи му, че можеш и без него, запълвай си времето и не мисли за него, скоро ще откриеш нова тръпка и ще го забравиш. Успех!

Дано да го забравя...

Мега фен Аватара на draid
    Цитирай Първоначално написано от xoxi Виж мнението
    Ще пораснеш и ще ти мине.
    Ще поумнееш и пак ще ти мине.
    И ще спреш евентуално да се правиш на интересна, когато някой ти показва чувствата си.
    И после няма да се чудиш защо този някой няма вече интерес към теб.
    Ааа изобщо не е сигурно дали ще поумнее (:

Цитирай Първоначално написано от FemaleEyes Виж мнението
    ...
    Признай си, че ти си писал темата

FemaleEyes, много ясно, че ще и кажем да "не се занимава с боклуци като него", ти какво искаш да я посъветваме, да го преследва докато не се съберат и не стане същия боклук като него? И не е много полезен съвет да "трябваШЕ" да направи каквото и да било, защото каквото е станало е станало и няма как да се върне времето назад (освен ако не предлагаш схема за изработване на машина на времето). Другото което е, не всичко опира до външния вид, за да я съветваш, че е ттябвало да поработи здраво над него, за да има всеки който поиска. След като твърдиш, че разбираш момичето, я посъветвай как да се измъкне от депресията, не и казвай какво е трябвало да направи преди. -_- Не те хейтвам, само се опитвам да ти анализирам съветите, и след като го направих, започвам да мисля като HollyGolightly...

Естественоно че е той FemaleEyes

И какъв е смисъла да се представям като момиче и да пиша глупости? За пореден път казвам че вие сте глупава раса хората мразя ви с цялото си същество. Нека LadyDi доиде и да ви каже дали 2-та акаунта използват еднакво ИП. Няма какво повече да кажа това е последното ми мнение/пост в форума няма значение как го наричате вие. От сега нататък няма да влизам по форуми и ще се старая да избягвам контакт с хората.

FemaleEyes и angelche3 са единствените ми акаунти в този фалшив форум... имах и още един но с него не бях писал никъде това е, айде сбогом. Така и така не ми остава много време тук на земята нямам време за глупости.

anonymous895156
    Guest
    За пореден път казвам че вие сте глупава раса хората мразя ви с цялото си същество.
    имаш много сериозни проблеми

Супер фен Аватара на Christinna
    И какъв е смисъла да се представям като момиче и да пиша глупости?
    По същата причина, поради която ник-а ти е FemaleEyes..предполагам. :д

ако "ние хората" сме отвратителна раса, ти какво си и от коя планета идваш? :о

ще се старая да избягвам контакт с хората.
    дано

Цитирай Първоначално написано от Kitty Bloom Виж мнението
    ако "ние хората" сме отвратителна раса, ти какво си и от коя планета идваш? :о
    Аз понякога не знам какво съм но не съм човек. Аз съм просто в човешко тяло но не правя нищо като човек. Не ходя като човек, не мисля като човек, и не говоря като човек, спя през деня(защото го мразя) и правя всичко през нощта. Аз се определям като пуло-ангел пуло-човек. Не ходя като човек имам проблем с походката понеже не излизам от у нас и съм забравил как се ходи. Не ходя като някакъв пияница или наркоман ами просто ходя бавно и не гледам никой в очите. Не мога точно да ти обясня начина ми на мислене понеже казах че не мисля като човек, не мога да намеря думи с които да опиша това което чувствам към хората и не говоря само за омразата ами аз ги чувствам като деца. Винаги търся максимален смисъл в това което правя примерно дали да изляза навън? Ако изляза какво печеля - малко забавление. И като се прибера в нас какво печеля след като съм се забавлявал? Забавлението е било само за момента а всъщност само съм си изгубил времето и не съм постигнал нищо. Дано си ме разбрал/а защото ми е трудно да обясня. Не говоря като човек защото не мога да изговарям някои букви в определени думи все едно аз съм създаден да говоря само определени неща. Тези неща ме карат да мисля че не съм човек и освен това аз съм забелязал как Бог действа на този свят и съм сигурен че много рядко хора го забелязват. И понеже ме пита от коя планета съм, от планетата земя. Аз съм ходил и на други места но в ДУХОВНОСТТА а не на земята(в съня ми). Докато имам тяло няма как да отида в духовността освен чрез сън. Но няколко пъти бях на земята в духовната ми форма и до училището което учих видях едно момиче което докоснах нежно с лявата ми ръка, тя не се съпротивляваше и виждаше в мен че нямам лоши намерения но аз усетих че на нея не и хареса. Тогава не разбрах защо не и хареса, тя беше много красива и необикновена... не помня нищо друго. Но сега месеци след тази случка аз разбрах защо не и хареса. С лявата ми ръка правя нещо лошо всеки ден не мога да ти кажа какво и тази случка беше като знак които ми каза че за да си намеря русо момиче в реалността трябва да спра това което правя. Мога да ти разкажа за още мой случки в духовността или реалността но сега нямам време и ако искаш само ме попитай. Помня имах един случай когато убих бяло куче в съня ми. А сега в реалността навън по улиците има едно бездомно куче с различни очи едното синьо другото зелено. И понякога го храня или галя...
    Последно редактирано от FemaleEyes : 08-28-2014 на 12:03

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си