.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Hybrid View

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    Цитирай Първоначално написано от pifiella Виж мнението
    АКО човекът до теб разбере по някакъв начин,че търсиш/изравяш неща за бившите,докато си в настояща връзка с него,повярвай ми ще му причиниш болка. Колкото и силен да се изкарва един човек,това е способно да го срине за доста време.Всичките въпроси,ама аз за какво съм му, не съм ли еди какво си за него, последвани от срив в доверието ще тръгнат от някаква такава глупост.
    това е безумно за мен...не бих била с човек, оставил всякакъв контакт с предишните си приятелки, рисуват ми се страшни картини в главата...за да познаваш добре някого, трябва да познаваш и защо обича/ би обикнал/ е обичал човек, интересно е и защо и как спира да обича, и е важно, но се оценява на много по-късно ниво...не вярвам в хората, които затварят миналото зад заключена врата...удобният вариант е да е затворена...

сривовете в доверието идват от ниско самочувствие и лошо общуване, не от факта, че някой има бивши...на моите години, ако партньорът няма такива и/или не говори за/с тях си е за сериозно притеснение...

за бивши се сещам, говоря, питала съм...смятам, че щом някой е бил важен за теб са нормални неща...има някаква част от характера ти, за която е виновен определен човек...предпочитам да знам защо е така, отколкото просто да ми кажат "такъв съм, приеми го, не знам защо/ искам да говоря затова"...мда, в общи линии приемам най-добре общуването като далечни познати след раздяла, на по пиене веднъж/ два пъти в годината, чуване за празници, обикновено цивилизовано общуване...
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    Цитирай Първоначално написано от AliceSw Виж мнението
    сривовете в доверието идват от ниско самочувствие и лошо общуване, не от факта, че някой има бивши...на моите години, ако партньорът няма такива и/или не говори за/с тях си е за сериозно притеснение...
    Не, не казвам,че буквално бившите са виновни за недоверието. Имах предвид,че едно премълчаване на истината, умишлена лъжа на тема бивши/контакти с бивши/мисли за бивши/минало/въпроси без отговори и пр.,довеждат до недоверие...
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си