.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Hybrid View

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Mary_Jane_69 Виж мнението
    ne
    Не излиза защото не си образован достатъчно с компютрите , при мен излиза защото съм достатъчно образован(ставам за ит специалист ) .

Цитирай Първоначално написано от koko95 Виж мнението
    Не излиза защото не си образован достатъчно с компютрите , при мен излиза защото съм достатъчно образован(ставам за ит специалист ) .
    Ти си големия специалист. Току-що завърши 12 клас и хайде, аз съм Стив Джобс. Не че нещо се заяждам, но пък много си дигна гарда! //Помежду другото към авторката. Сега .. Линийка и почваш възможно най-внимателно да търкаш по дисплея, докато не се махнат боклучетата *това дето си налепила*. ПОМНИ: Не натискай много за да не надраскаш диспелея. След като го направиш (Ако го направиш и се получи) взимаш една мокра и суха кърпичка и където минеш с мократа кърпичка веднага го забърсваш! Върши прецизно работата. Една приятелка си взе Nokia XL (Ако е този на снимката а не "X модела") и тя разплепи протектора и пак го сложи и нямаше проблеми дори и на ръка. Успех

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от La.Francé Виж мнението
    Ти си големия специалист. Току-що завърши 12 клас и хайде, аз съм Стив Джобс. Не че нещо се заяждам, но пък много си дигна гарда! //Помежду другото към авторката. Сега .. Линийка и почваш възможно най-внимателно да търкаш по дисплея, докато не се махнат боклучетата *това дето си налепила*. ПОМНИ: Не натискай много за да не надраскаш диспелея. След като го направиш (Ако го направиш и се получи) взимаш една мокра и суха кърпичка и където минеш с мократа кърпичка веднага го забърсваш! Върши прецизно работата. Една приятелка си взе Nokia XL (Ако е този на снимката а не "X модела") и тя разплепи протектора и пак го сложи и нямаше проблеми дори и на ръка. Успех
    Ако искам да преуспея трябва да си вдигна гарда! Смисъл да не приемам работа за 1000лева(защото е малко за техник с минимален опит в няколко сфери). Не като учителите да работя - 5 дена примерно да ходя по клиенти, да монтирам сателитни чинии+ да ме натоварват да работя по някакви проекти примерно(някакви мрежи да поддържам и т.н.) и накрая 1000 лева, а аз вечер да се прибирам грохнал от работа .
    Отказах даже едно интервю за работа от б тийм, като изобщо не отидох . За 1000 лева да се потя 5 дена(седмично) като монтирам сателитни чинии+ поддръжка не си струва .
    Последно редактирано от koko95 : 09-06-2014 на 21:20

Мега фен Аватара на Mary_Jane_69
    Цитирай Първоначално написано от koko95 Виж мнението
    Glupak nekaduren

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си