.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: Хелп :Д

Sacrifice
    Guest

Хелп :Д

На 14 съм и искам да правя секс момче съм но не знам дали презерватива ще ми стане и ще ми е удобен - помощ какво да правя :/

събери си 3 лева и 50 стотинки и си купи една кутийка...пробвай в банята/тоалетната и ще видиш

Секс на 14?! Евала! Ама ти сигорно не знаеш какво е клитор...какво е вагина...и след като правиш секс ще дойдеш във форума и ще питаш - "Свърших й в устата, тя може ли да забременее?" Абе кво ви става бе? Просто забрави...

Цитирай Първоначално написано от gur4o7o Виж мнението
    Секс на 14?! Евала! Ама ти сигорно не знаеш какво е клитор...какво е вагина...и след като правиш секс ще дойдеш във форума и ще питаш - "Свърших й в устата, тя може ли да забременее?" Абе кво ви става бе? Просто забрави...
    Момчето е писало,че иска да прави секс с момче,т.е надали ще има такива теми.
    По темата-казаха ти какво да направиш.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Тренирай със слагането не се знае дали ще стане от първия път

Цитирай Първоначално написано от JullieeK Виж мнението
    Момчето е писало,че иска да прави секс с момче,т.е надали ще има такива теми.
    По темата-казаха ти какво да направиш.
    Май не си разбрала миличката ми...
    Цитирам с поправки: ''На 14 съм и искам да правя секс, момче съм, но не знам дали презерватива ще ми стане и ще ми е удобен - помощ какво да правя :/ ''
    Загря ли?

Май не си разбрала миличката ми...
    Цитирам с поправки: ''На 14 съм и искам да правя секс, момче съм, но не знам дали презерватива ще ми стане и ще ми е удобен - помощ какво да правя :/ ''
    Загря ли?
    Напротив .. Тя е права, а ти си в грешка!

Съжелявам :Д ти си бил правия ..
    Към автора: Гръмни се!

едва ли не знае

anonymous768631
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Sacrifice Виж мнението
    На 14 съм и искам да правя секс момче съм но не знам дали презерватива ще ми стане и ще ми е удобен - помощ какво да правя :/
    Значи, виж: Първо отлеепяш, после облизваш...

Цитирай Първоначално написано от La.Francé Виж мнението
    Съжелявам :Д ти си бил правия ..
    Към автора: Гръмни се!
    Нп...стават такива грешки понякога...А за автора - Не те съветвам да го правиш в тая възраст...
    Ама, ако много ти се иска - кеф ти работа!

Много си закъснял авторе, те татковци стават на по 14 ти още не си е*ал тцтц.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си