.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 3909

Hybrid View

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    а естествения подбор трябва да се остава на Бог и природата, а не силните да се правят на Богове и да стават един вид убийци - това за мен е диагноза и фашизъм.
    а с какво въображаемият ти бог е повече от мен и може да решава тези неща вместо моя милост?

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от dimitar., Виж мнението
    а с какво въображаемият ти бог е повече от мен и може да решава тези неща вместо моя милост
    Ми аз се чувствам добре ве, не изпитвам нужда да убивам слабите, значи моята философия и Бог може и да не е въображаем.
    Ти изпитваш нужда да убиваш слабите, което може би показва, че вътре в тебе и в твоя свят, който си си изградил нещо не е наред и е въображаем, щом не се чувстваш добре, а изпитваш нужда да убиваш.

Някакво вампирясване ли, кво?
    Последно редактирано от defender : 09-03-2014 на 15:48

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    Ми аз се чувствам добре ве, не изпитвам нужда да убивам слабите, значи моята философия и Бог може и да не е въображаем.
    Ти изпитваш нужда да убиваш слабите, което може би показва, че вътре в тебе и в твоя свят, който си си изградил нещо не е наред и е въображаем, щом не се чувстваш добре, а изпитваш нужда да убиваш.

Някакво вампирясване ли, кво?
    преувеличаваш
    това е естественият ход на нещата, само така едно общество може да просперира по най-добрия за него начин
    всеки е свободен да бъде слабохарактерен и неспособен да приеме истината такава, каквато е, само защото се страхува да не противоречи на имагинерния си любящ господ, готов да го изпрати на вечни мъки в ада за такова прегрешение; нищо не му пречи и дори да се чувства щастлив от самозаблудата с "праведния" живот, която си е набил в главата, просто е доста дифендърско да представяш нещата едностранно и по такъв начин и да заклеймяваш всяка друга гледна точка като измислена от болен мозък. звучиш като 4-годишно в детска градина, което крещи "нее, моят въображаем приятел е най-истински!" същото се отнася и за политическите ти виждания

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от dimitar., Виж мнението
    това е естественият ход на нещата, само така едно общество може да просперира по най-добрия за него начин
    всеки е свободен да бъде слабохарактерен
    Щом да живееш в среда на страх, стрес, за да оцелееш да трябва да си над другия и да го стъпчеш (а не да си заедно с него) е естествения ход на нещата, значи мисля, че определено ти е сазмърцафърцан естествения ход.

Моли се например да не се разболееш, сега си още млад, силен, ще видим по натам.
    Отделно машините и технологиите напредват, все повече ще заместват хората, безработицата ще се увеличава, конкуренцията между хората също, ще си говорим - но щом това е нормално, за тебе и щастлива цивилизация.

ПП: Накрая ще останат само тия, които държат златото (което пък се предава наследствено), има ли нужда да казвам кои са те.
    Последно редактирано от defender : 09-03-2014 на 20:11

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си