- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Подкрепа за Русия
Ми аз се чувствам добре ве, не изпитвам нужда да убивам слабите, значи моята философия и Бог може и да не е въображаем.
Ти изпитваш нужда да убиваш слабите, което може би показва, че вътре в тебе и в твоя свят, който си си изградил нещо не е наред и е въображаем, щом не се чувстваш добре, а изпитваш нужда да убиваш.
Някакво вампирясване ли, кво?
Последно редактирано от defender : 09-03-2014 на 15:48
преувеличаваш
това е естественият ход на нещата, само така едно общество може да просперира по най-добрия за него начин
всеки е свободен да бъде слабохарактерен и неспособен да приеме истината такава, каквато е, само защото се страхува да не противоречи на имагинерния си любящ господ, готов да го изпрати на вечни мъки в ада за такова прегрешение; нищо не му пречи и дори да се чувства щастлив от самозаблудата с "праведния" живот, която си е набил в главата, просто е доста дифендърско да представяш нещата едностранно и по такъв начин и да заклеймяваш всяка друга гледна точка като измислена от болен мозък. звучиш като 4-годишно в детска градина, което крещи "нее, моят въображаем приятел е най-истински!" същото се отнася и за политическите ти виждания
Щом да живееш в среда на страх, стрес, за да оцелееш да трябва да си над другия и да го стъпчеш (а не да си заедно с него) е естествения ход на нещата, значи мисля, че определено ти е сазмърцафърцан естествения ход.
Моли се например да не се разболееш, сега си още млад, силен, ще видим по натам.
Отделно машините и технологиите напредват, все повече ще заместват хората, безработицата ще се увеличава, конкуренцията между хората също, ще си говорим - но щом това е нормално, за тебе и щастлива цивилизация.
ПП: Накрая ще останат само тия, които държат златото (което пък се предава наследствено), има ли нужда да казвам кои са те.
Последно редактирано от defender : 09-03-2014 на 20:11